Cautare in site
x inchide
mancare de dovlecei tuspais ciuspais cu marar si smantana

Mâncare de dovlecei – țușpais – ciușpais – cu smântână și mărar

Reteta de Seicean Laura
Adaugata la 09.07.2018
4.7
(125)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.7 / 5. Voturi 125

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 comentarii la Mâncare de dovlecei – țușpais – ciușpais – cu smântână și mărar

  1. Florina spune:

    FOARTE GUSTOASE REȚETELE de țușpais si urzici.Mama ne făcea des și ne plăcea f mult ;rece și caldă cu sau fără carne.Doream sā fac și eu . Mulțumesc

  2. Florina spune:

    FOARTE GUSTOASE REȚETELE de țușpais si urzici

  3. Dan Drăgoi spune:

    Supermulțumire!
    Îl mâncam adesea în vacanțele de vară la
    dragi mei bunici de pe malul Mureșului,în pusta Banatului!
    Acum l-am făcut și eu;
    e unul din gusturile copilăriei.

  4. Alin spune:

    Mulțumesc pentru reteta,
    Este excelenta!

    Am adăugat și putina nucșoară rasa odată cu mărarul pentru un plus de aroma

  5. Daniela spune:

    Draga Laura,
    Multumesc pt reteta. Mi-a fost un bun ghid. Am inlocuit totusi laptele de vaca cu cel de ovaz, faina normala cu cea integrala si am folosit quinoa pe post de “garnitura”. A iesit delicios. Pacat ca nu pot posta si o poza sa vezi ce bine arata ?

  6. Maria Vădineanu spune:

    Mulțumesc pentru rețeta. O singura întrebare am. Spune-ți 2 cepe medii, in poze folosiți o legătura mică de ceapa verde. Cum este mai bine?

  7. Malvina spune:

    E foarte tare site-ul si retele imi sunt de foarte mare ajutor . Tot ce postezi arata absolut delicios si iti multumesc ca impartasesti retele cu noi .

  8. Mona spune:

    Am crescut cu mancarica asta..f gustoasa…o faceau fara zahar

  9. alex spune:

    si cu laptele ce ai facut, ca ti-a ramas…l-ai dat la pisica?

  10. aurel spune:

    Testata mai putin zahar motive de diabet. Foarte gustoasa si ieftina merge cu gratar e ceva similar cum mananca sarbii cevapi cu kajmak. Recomandam vin alb si rece.

  11. APOSTOL VIORICA spune:

    Buna! N-am auzit pana acum de acest preparat!Pare intresant si gustos ,mai ales daca punem si usturoi! De incercat!Multumesc de reteta!

  12. Steluța spune:

    Rețeta cu dovlecel bună