Cautare in site
x inchide
mancare de dovlecei tuspais ciuspais cu marar si smantana

Mâncare de dovlecei – țușpais – ciușpais – cu smântână și mărar

Reteta de Seicean Laura
Adaugata la 09.07.2018
Rating
4.9
(139)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(139)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 comentarii la Mâncare de dovlecei – țușpais – ciușpais – cu smântână și mărar

  1. Horia Sergiu spune:

    bună ziua. fiind în Germania de câteva decenii și neauzind de așa ceva,m,-am interesat… rețeta este austriacă,ei taie in schimb dovleceii felii,nu pun faina și nici mărar….

  2. Florina spune:

    FOARTE GUSTOASE REȚETELE de țușpais si urzici.Mama ne făcea des și ne plăcea f mult ;rece și caldă cu sau fără carne.Doream sā fac și eu . Mulțumesc

  3. Florina spune:

    FOARTE GUSTOASE REȚETELE de țușpais si urzici

  4. Dan Drăgoi spune:

    Supermulțumire!
    Îl mâncam adesea în vacanțele de vară la
    dragi mei bunici de pe malul Mureșului,în pusta Banatului!
    Acum l-am făcut și eu;
    e unul din gusturile copilăriei.

  5. Alin spune:

    Mulțumesc pentru reteta,
    Este excelenta!

    Am adăugat și putina nucșoară rasa odată cu mărarul pentru un plus de aroma

  6. Daniela spune:

    Draga Laura,
    Multumesc pt reteta. Mi-a fost un bun ghid. Am inlocuit totusi laptele de vaca cu cel de ovaz, faina normala cu cea integrala si am folosit quinoa pe post de “garnitura”. A iesit delicios. Pacat ca nu pot posta si o poza sa vezi ce bine arata ?

  7. Maria Vădineanu spune:

    Mulțumesc pentru rețeta. O singura întrebare am. Spune-ți 2 cepe medii, in poze folosiți o legătura mică de ceapa verde. Cum este mai bine?

  8. Malvina spune:

    E foarte tare site-ul si retele imi sunt de foarte mare ajutor . Tot ce postezi arata absolut delicios si iti multumesc ca impartasesti retele cu noi .

  9. Mona spune:

    Am crescut cu mancarica asta..f gustoasa…o faceau fara zahar

  10. alex spune:

    si cu laptele ce ai facut, ca ti-a ramas…l-ai dat la pisica?

  11. aurel spune:

    Testata mai putin zahar motive de diabet. Foarte gustoasa si ieftina merge cu gratar e ceva similar cum mananca sarbii cevapi cu kajmak. Recomandam vin alb si rece.

  12. APOSTOL VIORICA spune:

    Buna! N-am auzit pana acum de acest preparat!Pare intresant si gustos ,mai ales daca punem si usturoi! De incercat!Multumesc de reteta!

  13. Steluța spune:

    Rețeta cu dovlecel bună