Articole, interviuri, jocuri si concursuri, publicitate, colaborari, tutoriale non-culinare.
În camera mare și veșnic umbrită de la Câmpulung, pe unul dintre pereții înalți, zugrăviți în alb, exista o masă …
În tinerețile lui, Tataiu, despre care deja v-am povestit, bătea munții cu bucuria omului care iubește piatra, pădurea și râul …
Debarcarea părinților mei la munte, în concediu, avea un tipic al ei respectat ca o tradiție religioasă. Fericirea și liniștea …
Preparat național al românilor, mămăliga. Originea mămăligii. Câte ceva despre istoria mămăligii în România. Unul din preparatele de care românii …
Înalt, cărunt, cu părul dat pe spate, cu mustața îngrijită și ochii lui Peter O’Toole, fuma gânditor, cu ochii pe …
Tocaniță de ciuperci – de post, rețetă pas cu pas. O mâncare de post colorată și gustoasă: tocăniță de ciuperci …
Zilele trecute mi-a sunat la ușă un curier și mi-a pus în brațe un pachet misterios. Zic misterios, pentru că …
Să încep povestea mea despre bucătăria românească cu sărmăluțele din Bucovina dereticate cu cinci feluri diferite de carne și grijite …
Bine ai venit, cititorule! E un fapt minunat că bucătăria e o parte din viața ta căreia îi acorzi o …
Cred că vă mai amintiți de acele delicioase bruschete cu vinete și rodie pe care le-am făcut cu ceva timp în …
12 rețete de supă care se fac în 30 de minute sau mai puțin. 12 supe fierbinți și rapide care …
Vă mai amintiți de ciorba de burechițe pe care am reinterpretat-o nu demult? Ei bine, a fost începutul unei povești …