Articole, interviuri, jocuri si concursuri, publicitate, colaborari, tutoriale non-culinare.
Tehnica de gătire ”sous vide” – ce anume este? Nu demult, această tehnică de a găti, sous vide (pronunțată su …
Când povestea cu geologia de prospectare a luat sfârșit în România, iar eu devenisem deja elev de liceu, oamenii ăștia …
Fraged fiind, alcoolul era o treabă care nu ma atrăgea în niciun fel, cafeaua nu își făcuse încă abonament la …
Nu cu mult timp în urmă, am primit un e-mail prin care mi s-a propus un parteneriat interesant, o colaborare cu …
Ajungând eu la etatea de 13 ani, teenager în toate cele, am fost înregimentat pe timpul verii în programul de …
Nu demult vă povesteam, invitându-vă să înscrieți în competiție, de concursul național organizat de Selgros România, Chef pentru o zi, …
Borcanul de castraveți murați la soare, burduhănos și ciudat la culoare precum un lac în mijlocul junglei amazoniene, exercită o …
Făcătură de iarnă, îndeobște, murătura de orice fel deșteaptă doruri și în momente în care frumos ar fi să se …
Copilăria mea Câmpulungeană se împărțea între acasă și „dincolo”. Acest „dincolo” era apartamentul surorii bunicii mele și al soțului dumneaei. …
Of, tu, sărăcie românească, frumoasă și cuminte ca o fată mare care te privește de peste gardul de nuiele! Ce …
Am spus și am să spun mereu că dimensiunea noastră de culegător se pierde și e păcat. E asemănătoare energiei …
După-amiezele gimnaziale mi le petreceam deja în bucătărie. În locul care a rămas mulți ani al meu, îmi vedeam de …