Blog

Cuina mea e premiata! – postarea cu numarul 100
Parca stiind ca am ceva atat de special de aniversat – cea de 100-a postare pe Cuina banateana, dragele mele …

Burek cu branza dulce
Burek cu branza dulce reteta sarbeasca prezentata pas cu pas. Cum se face un burek de casa, varianta dulce. Cate …

Bucataras sustine blogosfera culinara!
Bucatarasii si-au propus sa realizeze o serie de interviuri cu detinatoarele unor bloguri apreciate in blogosfera culinara romaneasca. Saptamana aceasta …

Prăjitura "Păcatul Dulce"
Dupa cateva zile de abstinenţă de dulciuri, am inceput să visez cu prăjituri…cu toate acele combinatii care fac sa imi …

Đurđevdan, 6 mai 2009
Jumatatea mea este de nationalitate sârbă, face parte din minoritatea etnica sârbească din Banat. Religia sârbilor este ortodoxă pe stil …

Castigatorii concursului "Primavara 2009"
Iata ca, dupa atente deliberari, juriul a desemnat castigatorii concursului „Primavara 2009” in Cuina banateana. Trebuie sa mentionez ca punctajul …

Felii de vita cu sos de vermut alb
Aceste felii de vita cu sos de vermut alb s-au dovedit a fi o mancarica foarte pe gustul nostru, o …

Tașche cu pegmez
O alta reteta de demult… de demult tare! A trecut ceva vreme de cand eu insami nu am mai mancat …

Meniul meu de Paste 2009 – premiat!
Ca sa vezi, in aceasta luna a lui mai, 2009, toata lumea ma rasfata! M-am mai inscris intr-un concurs tematic …

Multumesc :)
Cu emotie dar si cu incantare vreau sa multumesc catorva persoane care mi-au inseninat ultima saptamana:- din nou – ardei-iute.ro …

Iepure marinat in vin, la tava
Eu sunt o persoana lipsita patimi cinegetice. Animalele salbatice le prefer in natura, mai degraba decat in tava si cred …

Knedle
Knedlele sunt niste galuste consistente si savuroase, care merg de minune cu orice mancare cu sos. Eu am servit-o alaturi …