Cautare in site
x inchide
cannelloni cu spanac si ricotta 2 -1

Cannelloni cu ricotta si spanac

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 07.03.2013
5
(5)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 5

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 17 =

6 comentarii la Cannelloni cu ricotta si spanac

  1. Alina spune:

    Foarte bun. insa eu folosesc mai multe condimente italiene si putin vin rosu ca sa iasa delicioase si fragede. Ai mei sunt innebuniti dupa reteta asta. O recomand! :)

  2. Alexandru spune:

    Buna ziua! Daca pun si o mana de busuioc langa spanac, oare strica? Ati incercat asa ceva?

  3. camelia spune:

    pastele se fierb inainte de a fi umplute?

    • lauralaurentiu spune:

      Nu, nu se fierb pastele, se umplu si se acopera cu sos, se vor gati la cuptor.

      • camelia spune:

        multumesc pentru raspuns. Dat fiind ca eram in plin proces de pregatire :) cand am postat intrebarea, am apucat sa le fierb 4 min, ca la reteta de cannelloni cu carne. au iesit foarte bune

PUBLICITATE
PUBLICITATE