Cautare in site
x inchide
cannelloni cu spanac si ricotta reteta detaliata pas cu pas cannelloni cu ricotta si spanac reteta laura laurentiu

Cannelloni cu ricotta si spanac

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 07.03.2013
Rating
5
(5)
SARI LA RETETA
Rating
5
(5)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 comentarii la Cannelloni cu ricotta si spanac

  1. Alina spune:

    Foarte bun. insa eu folosesc mai multe condimente italiene si putin vin rosu ca sa iasa delicioase si fragede. Ai mei sunt innebuniti dupa reteta asta. O recomand! :)

  2. Alexandru spune:

    Buna ziua! Daca pun si o mana de busuioc langa spanac, oare strica? Ati incercat asa ceva?

  3. camelia spune:

    pastele se fierb inainte de a fi umplute?

    • lauralaurentiu spune:

      Nu, nu se fierb pastele, se umplu si se acopera cu sos, se vor gati la cuptor.

      • camelia spune:

        multumesc pentru raspuns. Dat fiind ca eram in plin proces de pregatire :) cand am postat intrebarea, am apucat sa le fierb 4 min, ca la reteta de cannelloni cu carne. au iesit foarte bune