Cautare in site
x inchide

Friptura de porc la cuptor cu fructe uscate

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 31.01.2011
5
(2)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 2

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 comentarii la Friptura de porc la cuptor cu fructe uscate

  1. Service GSM spune:

    Bravo, foarte bun iese foarte bine descrisa reteta

  2. andreea spune:

    Am si eu o intrebare..imi poti spune exact cum ai taiat carnea, ca nu prea inteleg…:(

    • lauralaurentiu spune:

      Am taiat bucata de cotlet pe lungime, la o grosime de 1-2 cm, incepand din partea stanga. Am continuat taietura spre dreapta, tot pe lungime. Directia taieturii e cea din figura atasata (click pentru marire). Eventual, dupa ce tai carnea poti sa o mai aplatizezi cu ciocanul pe unde a ramas prea groasa.

  3. o mancare deosebit de aspectuoasa…sunt sigura ca e si foaaaarte gustoasa!!!

  4. Lia spune:

    Superbissim Laura !

  5. Daniela spune:

    Aratoasa fripturica ta, eu o faceam (am cam uitat de reteta) cu smochine si alte minuni de fructe uscate, dar o taiam usurel, adica ii faceam un buzunarel in mijloc, asa ca la cangur si bagam fructele taiate si imbatate in vin… Delicioase fripturile cu fructe.

    • Anonim spune:

      Sunt convinsa ca si friptura ta a fost la fel de buna, Daniela. :) Fructele uscate dau o savoare exceptionala carnii, intr-adevar.

  6. Laura Frunza spune:

    Am făcut şi eu odată nişte rulouri din carne de porc cu prune uscate şi au ieşit foarte bune. prunele erau afumate şi asta a dat rulourilor un plus de savoare. Sigur reţeta ta e mult mai bună.

    • Anonim spune:

      Laura draga, am convingerea ca si reteta ta trebuie sa fi fost la fel de buna. Iti multumesc mult de apreicierea (constanta) :) si temai astept cu mult, mult drag.