Cautare in site
x inchide
pulpe de rata in crusta de mustar cu salata de cartofi mov

Pulpe de rata in crusta de mustar, cu portocale si salata calda de cartofi violeti si sparanghel alb

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 26.09.2015
5
(1)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 1

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 comentarii la Pulpe de rata in crusta de mustar, cu portocale si salata calda de cartofi violeti si sparanghel alb

  1. Service GSM spune:

    Foarte tare, arata super

  2. Ema Georgescu spune:

    mi-a lasat gura apa la poze, dar cand am si citit… abia astept sa gatesc si eu maine seara pentru cei mici…

  3. Tavi spune:

    Mama ce pofta mi-ai facut! Arata grozav pulpele de rata si combinatia cu salata de cartofi ma face sa imi imaginez ceva frumos.

  4. Steffi spune:

    Pulpele de rata par cel mai usor de gatit, insa unde pot gasi mustar Maille a l’ancienne ?

  5. Anca spune:

    Arată delicios! Deși carnea de rață nu e preferata mea, sigur voi încerc această rețetă, am zis că îi mai dau o șansă rățuștii, dar numai în combinație cu portocale. Această rețetă pare ideală, iar aspectul este de MasterChef!

  6. Ionela spune:

    Buna seara!
    Dna Laura, va multumesc pt retetele postate! Toate cele incercate mi-au iesit foarte bine (ultima oara am facut pateu de casa din ficat de pui si prajitura de pandispan cu prune). Saru’mana pentru masa!
    Am o intrebare legat de confitul explicat de dvoastra: este valabil si pentru pulpe de gasca? Ai mei cresc gaste si-as putea sa-i ajut cu pastrarea carnii cand se hotarasc sa taie mai multe odata. Multumesc inca odata!

PUBLICITATE
PUBLICITATE