Cautare in site
x inchide
pulpe de rata confiate confit de rata reteta laura laurentiu

Confit de rață

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 17.01.2014
Rating
4.9
(36)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(36)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 comentarii la Confit de rață

  1. Ioana spune:

    Buna ziua! Se poate inlocui cu altceva grasimea de rata? De exemplu, daca se caleste mai intai pulpa cu piele inainte de a baga in cuptor, putem golosi pe aceea? Si completat cu putina apa

    Multumesc

  2. felicia spune:

    as vrea sa stiu daca in loc de grasime de rata , pot sa o coc in ulei de floarea soarelui , ptr . ca nu am de rata ? vreau sa o mananc in aceeasi zi , nu sa o pastrez .

  3. Diana spune:

    Cu ce alta grasime se poate inlocui grasimea de rata?trebuie neaparat sa fie de origine animala sau e ok si cu ulei?

  4. Service GSM spune:

    doamne cum pot sa arate

  5. Anonymous spune:

    Se poate inlocui grasimea de rata cu untura de porc?

  6. Elena Lupu spune:

    Draga Laura, as putea inlocui rata cu carnea de curcan pentru acest confit ?

  7. daniela spune:

    Ce bunatate!

  8. Andreea spune:

    Delicios! Unde pot gasi grasime de rata/ gasca? Am incercat la Metro si nu am gasit :) Multumesc frumos

  9. Catalina spune:

    Excelenta reteta! E modul meu favorit de a gati rata si din pacate pentru silueta mea, il gatesc destul de des.
    Eu dupa ce spal si curat pulpele de rata, intep pielea cu un ac mai ales in zonele cu multa grasime, am constatat ca ajuta sa se dreneze mai bine grasimea. Dupa aceea continui prepararea normal, cu condimentarea si odihnirea carnii.
    Uneori toc grosier carnea dupa ce e gatita si o amestec cu grasime si mirodenii pentru a prepara rillettes de canard, pasta mea favorita de intins pe paine :)
    O saptamana minunata!