Cautare in site
x inchide

Cocoș cu bere și morcovi

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 10.04.2011
4
(12)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4 / 5. Voturi 12

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

24 comentarii la Cocoș cu bere și morcovi

  1. Quis Egoo spune:

    e la cuptor o ditai mai namila de curte

  2. Vlad_anamelexina spune:

    eu am facut insa nu a fost cine stie ce….parca mai trebuia ceva…..

  3. Cameliavoiculescu spune:

    Multumiri pentru reteta. Chiar am un cocos care saracul a fost „prea insistent” cu bietele gaini si a trebuit sa „renuntam” la el a ajuns in congelator saracul. Am sa incerc reteta.

  4. AlinaSB spune:

    eu am primit o gaina grasa si frumoasa de la mama din curte. cred ca ar merge in loc de cocos. Gata, m-am hotarat, o fac in weekend.
    Felicitari pentru toate retetele, sunt minunate!

    • Anonim spune:

      Alina draga, iti multumesc mult pentru felicitari, te astept cu mare interes mai departepe blogul meu! In cazul in care o sa ii aplici gainii tale tratamentul pe care l-am aplicat eu cocosului, te astept cu impresii! :)

  5. Lili_ca spune:

    imi place foarte mult

  6. Cata spune:

    Faina reteta! La inceput ma gandeam ca are si o tenta politica, insa cocosul nu are langa el o blonda :)

  7. Adriana spune:

    Oare o rata ar merge gatita asa? ! Ma gindeam sa fac pentru Florii, pe linga peste si aperitive, desigur de la Laura ;) ….Grozava reteta ! Si inca ceva: berea ar putea fi neagra? Multumesc frumos , astept un raspuns, Adriana

    • Anonim spune:

      Draga Adriana, cred ca ar merge si inca cum, dar in cazul in care faci cu rata, recomand sa rumenesti carnea fara adaus de ulei, va lasa destula grasime in timpul prajirii. Incingi bine tigaia si pui bucatile de rata cu pielea in jos, mai intai. In grasimea care se va aduna in tigaie calesti morcovii si ceapa :). Si berea poa’ sa fie de orice culoare, va iesi mancarea mai dulce. :)

  8. Claudia spune:

    Sunteti artista, dna! si la povestit si la bucvatarit.
    Chiar ma astepta o pasare (pui, gaina, ce o fi ca e primita) in congelator, acum stiu cum sa o gatesc cu rezultate maxime. :)

  9. Alina Paduraru spune:

    pe langa mancarica delicioasa e frumoasa si istorioara! :)