Cautare in site
x inchide
cotlet de porc afumat la gratar, reteta video gratar de porc

Cotlet de porc afumat la gratar

ADVERTORIAL
Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 25.05.2012
5
(1)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 1

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 comentarii la Cotlet de porc afumat la gratar

  1. imi place sa gatesc spune:

    Ce sa mai spun m-ati lasat fara cuvinte cu asa o splendoare .Imi place.place place………………………..!Felicitari tineti-o tot asa!

  2. Gheorghita spune:

    Exceptional arata friptura ta! Din pacate, eu nu am un asemenea gratar si am vizitat linkul din introducere, minunate produse vand, dar pretul este mult peste posibilitatile mele. Ai o sugestie, cum as putea sa pregatesc asa ceva daca nu detin un astfel de gratar? Nu ma refer doar la marinarea si coacerea carnii, asta se poate face foarte simplu intr-un cuptor obisnuit, dar cred ca fumul face diferenta.

    • lauralaurentiu spune:

      Pe un gratar obisnuit, caruia sa ii adaptezi un capac in forma de cupola, care ar antrena fumul si caldura sa circule in interior. Faci un jar bun, rumenesti carnea de jur impejur apoi treagi jarul deoparte, punand deasupra jarului lemn pentru afumat. Friptura o pui in partea opusa si o verifici des, pentru ca nu vei avea posibilitatea de a supraveghea temperatura. Iti tin pumnii, daca vei indrazni, si te astept cu impresii!

      2012/5/26 Disqus

  3. Mariacosntantin spune:

    Laura, inca o friptura splendida, marinata cred ca a adus arome minunate inc arne si trebuie sa fi fost totul foarte gustos si fraged! Multumesc de idee, si pe asta o sa o fac la cuptor, rugandu-ma sa castig la loto si sa-mi iau si eu gratar ca al tau… ba, prima data o casa la curte ca sa am unde sa-l pun! Sincere felicitari de la aceeasi Maria Constantin cu toata familia ei, ca ne uitam la serialul tau ca la telenovele! :))

    • lauralaurentiu spune:

      :)) Multumesc Maria, ce draguta esti, m-ai binedispus! Sper ca „telenovela ” mea sa-ti faca placere si de-acum incolo. :) Te astept cu impresii daca incerci friptura la cuptor si iti tin pumnii sa castigi la loto sau… oriunde e posibil! :))

  4. Bambino spune:

    Sanatos atat cat poate fi carnea de porc…  Nu cred ca e vreo problema daca incerc sa fac aceeasi chestie cu vita. Multam de idee.

    • lauralaurentiu spune:

      Nu e o problema sa incerci friptura asta nici cu… un piept de curcan generos, de exemplu, dar daca nu ai probleme diagnosticate de catre medic, deci esti un om sanatos, chiar nu iti va cauza nimic o felie sau doua de cotlet de porc, complet degresat, neprajit, fara adaus de grasimi. Ma bucur ca ti-am dat o idee care te tenteaza.