Cautare in site
x inchide
coasta porc la gratar, reteta coasta porc la gratar

Coasta de porc la gratar cu fasole

ADVERTORIAL
Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 05.05.2012
5
(7)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 7

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

21 comentarii la Coasta de porc la gratar cu fasole

  1. Leoaica222 spune:

    cu ce se poate inlocui siropul de artar?multumesc

    • lauralaurentiu spune:

      cu o lingura de miere de albine, de exemplu

      • Leoaica222 spune:

        multumesc mult!o sa incerc si o sa ti spun cum mi a iesit!imi plac foarte mult retetele tale pt ca s detaliate si pe intelesul tuturor!

  2. Bilete avion spune:

    Nu arată bine, ci spectaculos de bine. Cum poposim pe la tine ne refacem ideile cu retete! 

  3. Fab Chef spune:

    Ioooi, cat de bine poate sa arate! Fe-li-ci-tari!

    • lauralaurentiu spune:

       Multumesc :). Fasolea aia, care, ma rog, nu e chiar atat de aratoasa ca friptura, fiind foarte simpla, e nemaipomenit de gustoasa.

  4. Alexhoisan spune:

    Am inghitit in sec de 10 ori. Mai mult de atat nu pot spune :) Felicitarile mele.

    • lauralaurentiu spune:

      Multumesc :). Nu sunt greu de facut si chiar merita incercate de catre oricine aceste retete.

  5. Giuli spune:

    Laura, ca de obicei magnifica in bucatarie sau langa gratar! Brava, draga mea, nu te superi ca te intreb, dar sotul tau ce mai face, daca tu faci si gratarele :P? Sper ca o sa iei asta ca o gluma, imi cer scuze in avans daca am deranjat.
    Coasta trebuie sa fie carnoasa bine, ma gandesc si eu, ca dureaza ceva timp frigerea si sa nu se usuce. Fasole in stilul asta se face in Italia. Foarte bun totul!

    • lauralaurentiu spune:

       Giuli, ai dreptate, fasolea este inspirata de o reteta din Toscana.

      Coasta sigur ca trebuie sa fie grosuta si carnoasa, altfel de ce sa o mai punem pe gratar? :P

      Sotul meu ma filmeaza, asta e treaba lui :).

  6. Misu-Achim spune:

    Super prezentare, Laura, ca de fiecare data, bravo! Poate o sa ma incumet si eu la o coasta intreaga, acuma ca am vazut la tine nu mai pare atat de complicat.

  7. Anto_szucs spune:

    Misto de tot atara! Spune-mi te rog daca coasta nu are gustul predominant dulce. Fara sirop nu se poate? Care este rolul siropului in toata chestia asta, daca e doar pentru gust dulce eu m-am dispensa de el.

    • Anda spune:

       Imi cer scuze ca-mi permit sa raspund eu, nu cred ca gustul e predominant dulce, dar o tenta de dulce adaugata la carne e foarte rafinata, de exemplu fripturile cu fructe. Imi place foarte mult reteta si o sa o aplic, dar in mod deosebit ma atrage fasolea, cred ca trebuie sa fie super delicioasa, foarte simpla dar foarte buna.

      • lauralaurentiu spune:

         NU ai de ce sa te scuzi, raspunsul tau a oferit informatii corecte ;). Ai dreptate, fasolica este spectaculos de buna.

    • lauralaurentiu spune:

       In afara de ceea ce Anda ti-a spus deja, legat de gust, o sa precizez ca substanta dulce, prin caramelizare, va crea o crusta la suprafata carnii, care va impiedica sucurile din carne sa se scurga. Gustul de dulce nu este sesizabil in friptura doar cat sa fie foarte placut.