Cautare in site
x inchide

Friptura de caprioara la tava

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 18.12.2010
4.2
(32)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.2 / 5. Voturi 32

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 comentarii la Friptura de caprioara la tava

  1. Maria spune:

    Buna ziua,
    Am o bucata de pulpa de cerb. Credeti ca merge inlocuita carnea din reteta? Ar trebui modificat ceva.
    Multumesc din suflet!

  2. Service GSM spune:

    cea mai buna reteta cu vanat, bravo! Asa facea si bunicul, care era mare vanator, marina carnea la bait si iesea super frageda si buna!

  3. Roland spune:

    Super bună reteta doar ca eu am făcut sosul picant ;)

  4. eduard spune:

    Reteta este interesanta tocmai pentru asta am cautat ca am nevoie…..sper sa imi reuseasca

  5. SANDRA spune:

    Am primit aceasta carne de Caprioara ni sa spus ca e puisor dar pulpele le-am dezosat si acum o sa incerc sa le prepar cumva exact cum se spune in aceasta reteta .O sa incerc sa va pun un alt mesaj cu ce a esit imi pare bine ca exista aceasta reteta multumesc.

  6. Berza Sorin spune:

    spuneti-mi va rog care e cea mai buna garnitura pentru aceasta reteta