Cautare in site
x inchide
varza rosie calita reteta varza rosie cu mere in stil german

Varza rosie in stil nemtesc

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 20.06.2013
4.7
(88)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.7 / 5. Voturi 88

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

26 comentarii la Varza rosie in stil nemtesc

  1. Dorin spune:

    Bună
    puteți să precizați mai exact
    ce înțelegeți prin: boia/…/otet balsamic/ de buna calitate ?
    Bănuiesc că nu se găsesc produse pe care să scrie:”acest produs este de proastă calitate”
    Mulțumesc

    • Sigur. Există anumite zone unde anumitor preparate li se dă o atenție deosebită iar calitatea acestora este un motiv de mândrie locală. Pentru oțetul balsamic, primul loc care îmi vine în minte este Modena, nu cred că există vreun oțet balsamic cu origine în Modena care să nu fie calitativ. Există și alte oțeturi balsamice de foarte bună calitate, însă. Recomandarea mea ar fi să alegem unul fără caramel, fără melasă, fără agenți de îngroșare, fără aditivi, în general.

      În ceea ce privește paprika – nu îmi place termenul ”boia” – sunt fericită să am domiciliul într-un zonă în care aceasta are o calitate cu totul specială. Sunt câteva județe în vestul României (Arad, Bihor, Timiș, în principal), în care acest condiment nu se folosește pentru ”a boi” (a vopsi, a colora) ci pentru gust. Și se obține exclusiv din poprici (ardei) roșii, uscați natural și pisați. Când deschizi un recipient de paprika de la noi, se umple bucătăria de miros de ardei și da, are și culoare dar în primul rând are gust. Așa zice că asta e o paprika de calitate, la magazin găsiți doar boia.

  2. Aura spune:

    Foarte buna! Multumim.

  3. Zina Pitret spune:

    Gatim sanatos pentru D zeu

  4. Service GSM spune:

    Delicioasa varza rosie

  5. Daniel spune:

    Nu ar merge si bagata putin la cuptor?
    Am cam fugit mereu de varza calita doar la aragaz, dar ce e drept nu am incercat niciodata varza rosie.

  6. florin spune:

    buna idee… ce fac daca o am murata…

  7. Freziuta spune:

    Nu am mai mancat in viata mea o asa varza buna calita! Va spun cu mana pe inima! :)
    Va admir munca, retetele pe care le adaugati, caut mereu ceva deosebit si aici gasesc mereu. Va multumesc si va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi ai dumneavoastra!

  8. angi spune:

    Foarte bun! Am facut-o cu pere, ca am uitat sa cumpar mere si a fost minunata.
    Multumesc pentru reteta!