Salată de cartofi noi cu ciuperci pleurotus – rețetă simplă și gustoasă, explicată pas cu pas. Salată caldă de cartofi …
Sufleu de broccoli, rețetă simplă explicată pas cu pas, cu lista de ingrediente la gram și modul de lucru descris …
Fasole bătută cu ceapă călită – rețeta ca-n Banat, cu ulei de dovleac (de ludaie), presat la rece. Fasole de …
Varză dulce călită – rețetă de mâncare de post sau de garnitură simplă și gustoasă, cu ingrediente puține și accesibile. …
Steak de conopidă la cuptor – rețeta pas cu pas – o metodă simplă și foarte gustoasă de a găti …
Vinete japoneze glazurate cu miso – rețetă pas cu pas, cu lista de ingrediente la gram, explicații detaliate despre ingrediente …
Pomme Anna (în franceză) sau cartofi Anna, rețetă clasică franțuzească de cartofi în straturi. Rețeta de cartofi Anna conține doar …
Spätzle sau nokedli, gălușcuțe servite ca garnitură sau fel principal, rețetă pas cu pas. De ce instrumente avem nevoie pentru …
Cartofi zdrobiți la cuptor, cu ceapă verde și brânză, rețetă video. Încearcă să pregătești niște delicioși cartofi crocanți urmând o …
Țușpais de gulii, ciușpais de călărabe – ce este un țușpais? Dar călărabele ce sunt? În rețeta video de mai …
Cartofi noi cu usturoi și rozmarin, la cuptor, rețetă culinară pas cu pas. Cum se curăță cartofii noi? Cum se …
Fasole scăzută de post, la cuptor – rețeta grecească Gigandes Plaki prezentată în format video. În rețeta video de mai …