Cautare in site
x inchide
salata de pui cu avocado fara maioneza fara ou si fara lactate reteta pas cu pas laura laurentiu

Salată cu piept de pui și avocado – fără maioneză și fără lactate

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 19.01.2022
4.8
(77)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 77

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 comentarii la Salată cu piept de pui și avocado – fără maioneză și fără lactate

  1. Teodora spune:

    Draga Laura,

    La multi ani! si sa ai un an nou fericit, cu sanatate si bucurii alaturi de toti cei dragi ai tai.
    Sa ne incanti din nou, ca in alti ani, cu retete gustoase si povestioare hazlii.
    Sa avem cu totii un an mai bun, sa fim buni si toleranti cu cei din jur.

    Salata asta arata grozav. Eu nu sunt un big fan al porumbului si al telinei (apoi sau traditionala) in salate. Se poate si fara? Eu le-as inlocui cu castravete taiat cubulete. Cred ca dressing-ul cremos face tot gustul si farmecul preparatului.

    Sper ca ati petrecut minunat o ultima sarbatoare toti cei din familie. Nimic nu e mai frumos decat sa fie cu toii impreuna, nu conteaza daca e un pranz regesc sau nu.

    • Teodora dragă, mulțumesc pentru urări și pentru fidelitate!
      Sigur, cred că merge și cu castravete sau, poate, cu ardei gras!
      Mulțumesc încă o dată și te mai aștept!

      • Teodora spune:

        Draga Laura, am facut salata. Dar are o poveste haioasa.
        Fac eu salata, cu castravete in loc de telina si porumb si cu un tzomb de curcan fiert in supa. Si urmez eu pasii, fac dressing-ul, amestec usor. Gust. E buna dar nu chiar asa sa-mi dea lacrimile :). Mai pun lamaie, un pic de ardei iute. E mai buna dar nu traznet. Cum a ramas destula, ca numai eu am mancat, o pun frumusel in container de sticla in frigider, zic ca se invelesc gusturile pana a doua zi.
        A doua zi o scot, o gust. La fel, nu foarte impresionant. Atunci iau reteta din nou la citit. Si iaca, misterul se dezleaga. In dressing am uitat sa pun mustar. Cocotza….Eeeeeeeee alta poveste. A iesit o salata excelenta. Uimitor ce fac 20g de mustar.
        M-am gandit ca ar merge bine cu lipie. Asa ca am cautat frumusel o reteta si am dat de cea cu frunze de ceapa verde. O minunatie lipia aia. Deja e stabilita ca o „garnitura” in meniul nostru.
        Si iaca am incalecat pe-o sa si am spus povestea mea :)

        Laura, am nevoie de un sfat. Poate ma poti indruma cumva.
        Am facut acum 2 ani un lichior de piersici. A iesit o minunatie. Rozaliu, aromat, parfum nu alta.
        Am facut si anul trecut dar n-a fost bun. Am facut si de ananas, am zis ca iese parfum. La fel, n-a fost bun. Nu stiu de ce. Am pus lamaie, vanilie, lime, scortisoara baton, tot nu-s bune. Nu au gust. Ce as putea face cu ele? Nu le-as arunca cu atata alcool folosit.
        Sa il folosesc pe ala de piersici in loc de alcool si sa fac altul? In Australia e sezonul in plin.
        Multumesc anticipat.

        Sa ai o zi buna.

        PS: as pune poza cu salata dar nu stiu cum. Tehnica asta :)

PUBLICITATE
PUBLICITATE