Cautare in site
x inchide
piftie de porc piftii de porc racitura de porc racituri de porc reteta laura laurentiu

Piftie de porc – răcituri – la oală sub presiune

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 05.03.2019
4.5
(91)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.5 / 5. Voturi 91

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 27 = 36

4 comentarii la Piftie de porc – răcituri – la oală sub presiune

  1. Dinu spune:

    La Oala sub presiune trebuie respectate câteva condiții
    – Sa nu fie spuma în vas.
    – Sa nu se depășească nivelul indicat al lichidului.
    – Supapa sa fie curata ca sa permită ieșirea aburului.
    Ca sa se evite orice accident se va introduce oala în chiuveta plina cu apa rece pentru 10 minute apoi se scoate capacul.

    • ”Condițiile” astea sunt aplicabile pentru oalele vechi de 30 de ani. De exemplu, eu folosesc un multicooker electric, care are și funcție de gătire sub presiune. Cum să-l bag în chiuvetă, sub apă rece? Pentru evitarea accidentelor, oalele sub presiune mai noi cât și aparatele cu funcție de gătire sub presiune au sisteme de siguranță, pur și simplu nu se deschid până ce nu e eliberată presiunea.

  2. Samuil spune:

    Mia placuta cum ai descris operatia de gatire la masina cu presiune

  3. Valentin Dascalu spune:

    Timpul de așteptare până scade presiunea este tot fierbere. Am experiență cu oala sub presiune, inclusiv incidente ?

PUBLICITATE
PUBLICITATE