Cautare in site
x inchide
snitel de porc in pesmet reteta snitel traditionala

Snitel de porc

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 15.03.2009
4.6
(65)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.6 / 5. Voturi 65

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 comentarii la Snitel de porc

  1. Gagi spune:

    Nu ati pus la nici o reteta de mancare valorile nutritionale, alergenii si E-urile conform Legii din martie anul acesta.
    Va rog sa o faceti. Legea prevede amenzi.

  2. Marilena spune:

    Am facut azi, au foarte bun gust, multumesc!

  3. Intrebare spune:

    Cat timp se prajeste snitelul si la ce temperatura ? Am facut si mi-au iesit crude inauntru si arse pe dinafara.

  4. Romica spune:

    Am respectat reteta si au iesit f.bune. Multumesc si sanatate la toti.

  5. Alex Cetățeanu spune:

    Va multumesc pentru sfaturi – am reusit pentru prima data in viata sa fac snitele grozave, departe de tara. Cu pesmetul a fost mai greu – am gasit pana la urma – se numeste ”breadcrumbs”.
    Craciun fericit la toti romanii de pe Planeta !
    AC

  6. Ghostrider_ovidiuss spune:

    am sa incerc si eu astazi
     

  7. Doina spune:

    mie in pesmet imi plac cel mai mult..oooo si mai ales cu mancare de mazare, excelent

    • lauralaurentiu spune:

      Si noua in pesmet :), dar le facem mai rarut, ma cam feresc de ce-i prajit in ulei, insa sunt de departe felul meu de carne preferat.

  8. mona spune:

    am sa le incerc si eu imediat

  9. flory777 spune:

    vaaaaaaaaaaaaaaaaai,deci mor de pofta si asta gatesc si eu in seara asta,surpriza pentru sotul meu care vine lesinat de foame de la serviciu

  10. alex spune:

    D E L I C I O S