Cautare in site
x inchide

Snitel de porc

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 15.03.2009
Rating
4.9
(69)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(69)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

22 comentarii la Snitel de porc

  1. Gagi spune:

    Nu ati pus la nici o reteta de mancare valorile nutritionale, alergenii si E-urile conform Legii din martie anul acesta.
    Va rog sa o faceti. Legea prevede amenzi.

  2. Marilena spune:

    Am facut azi, au foarte bun gust, multumesc!

  3. horvat maier mihai spune:

    Salut cu ce se poate inlocui pesmetul? Pt ca sunt oameni la care le face acid

    • Pesmetul nu face acid, poate uleiul. Șnițelul în stil vienez este un preparat pentru oameni sănătoși, cei cu probleme de digestie ar trebui să îl evite, optând pentru carne fiartă sau gătită la cuptor.

  4. Intrebare spune:

    Cat timp se prajeste snitelul si la ce temperatura ? Am facut si mi-au iesit crude inauntru si arse pe dinafara.

  5. Romica spune:

    Am respectat reteta si au iesit f.bune. Multumesc si sanatate la toti.

  6. Alex Cetățeanu spune:

    Va multumesc pentru sfaturi – am reusit pentru prima data in viata sa fac snitele grozave, departe de tara. Cu pesmetul a fost mai greu – am gasit pana la urma – se numeste ”breadcrumbs”.
    Craciun fericit la toti romanii de pe Planeta !
    AC

  7. Ghostrider_ovidiuss spune:

    am sa incerc si eu astazi
     

  8. Doina spune:

    mie in pesmet imi plac cel mai mult..oooo si mai ales cu mancare de mazare, excelent

    • lauralaurentiu spune:

      Si noua in pesmet :), dar le facem mai rarut, ma cam feresc de ce-i prajit in ulei, insa sunt de departe felul meu de carne preferat.

  9. mona spune:

    am sa le incerc si eu imediat

  10. flory777 spune:

    vaaaaaaaaaaaaaaaaai,deci mor de pofta si asta gatesc si eu in seara asta,surpriza pentru sotul meu care vine lesinat de foame de la serviciu

  11. alex spune:

    D E L I C I O S