Cautare in site
x inchide
salata de peste afumat cu rucola, reteta culinara

Salata de peste afumat cu rucola

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 25.06.2012
5
(1)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 1

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 comentarii la Salata de peste afumat cu rucola

  1. Cristina C spune:

    Salut!
    Ai un blog interesant. Te astept pe la mine http//filmandotherstoriesblogspot
    Un an nou fericit iti doresc!

  2. www.italianjob.do.am spune:

    Super gustos! :X

  3. Cecilia spune:

    Felicitari pentru acesta reteta! A iesit extraordinar de gustoasa si satioasa, perfecta la o masa de seara. O savoare deosebita o da dressingul cu mustar! Am facut ravagii!! Multumesc si spor in continuare!

  4. maria elena spune:

    Arata foarte bine salata, imi place combinatia de arome si culori. Imaginile sunt minunate!

    • lauralaurentiu spune:

       Maria Elena, iti multumesc foarte mult. Aromele sunt bine echilibrate, intr-adevar, as zice ca e una dintre cele mai reusite salate dinc ate fac eu. :)

  5. pdragoslava spune:

    Buna ziua Doamna Laura,
    Numele meu este Diana Cozma, v-am descoperit cu 2 ani si jumatate in urma, pe cand aveati blogul „cuina banateana”. Din cand in cand intru pe site-ul Dvs. si citesc retetele postate, pentru care va apreciez si va multumesc. Probabil ca locul acestui mesaj nu ar fi aici, dar va rog cand aveti timp sa intrati pe  http://povestea-lui-rares.blogspot.ro/2012/06/sanatate-boalaviata-moarteextaz.html. Stiu ca a fost in trecut cel putin o ocazie in care ati intrat pe acest blog. De atunci s-au intamplat multe, si bune si rele. Am vazut ca sunteti o persoana foarte deschisa la solicitarile celor din jur si poate veti avea placerea sa facem in viitor o colaborare pentru a ajuta cativa copii cu nevoi speciale, prin intermediul Asociatiei Un copil pentru copii, pe care am infiintat-o anul acesta. Va multumesc din suflet. Diana, mama lui Rares.

    • lauralaurentiu spune:

       Sigur ca da, Diana, o sa vizitez cu placere blogul tau. :) Multa sanatate iti doresc, atat tie cat si celui micut!

  6. Cocamarinescu spune:

    iti multumesc pt reteta, eu sunt fan rucola si deja multe prietene o folosesc iar acum cu aceasta reteta despre care le-am vb aseara sunt innebunite sa o si faca

  7. Geta Baba spune:

     De unde se poate cumpara rucola?
    Eu pregatesc o salata asemanatoare, dar cu legume si condimente obisnuite la noi.

    • lauralaurentiu spune:

      Rucola e destul de obisnuita, Geta draga, de altfel, creste si in Romania si mai demult era cunoscuta sub denumirea „voinicica”. Cred ca se gaseste la orice supermarket mai serios, la raionul verdeturi refrigerate, ambalata in pungute.

  8. Alexandrab59 spune:

    Ce este rucola ?nu am mai auzit pana acum.arata bine salata si sigur este si gustoasa. Multumim pentru minunatele retete.

    • lauralaurentiu spune:

      Rucola este o planta inrudita cu varza, ale carei frunze alungite sunt ideale pentru salate. Are un gust care, dupa parerea mea, aduce aminte de piper, de hrean si o usoara tenta de varza. E foarte buna. :)

  9. Mihaela spune:

    „fara pic de prelucrare termica” cu peste afumat?  cum vine asta ? :)   (stergeti comentariul meu si corectati greseala, voiam sa va zic dvs doar, nu cititorilor.)

    • lauralaurentiu spune:

      Pot sa las comentariul sa-l vada oricine, pentru ca, daca eu imi prepar pestele afumat in casa, e putin probabil sa o faca si altii, as zice ca majoritatea ar recurge la un peste afumat cumparat (somon, pastrav si ce se mai gaseste). De altfel, pestele se regaseste pe lista ingredientelor deja afumat, nu crud, si din reteta partea cu „se afuma/frige/coace pestele” lipseste cu desavarsire. :)

      Chiar si asa, in situatia mea, pestele afumat nu l-am preparat in ziua in care am facut salata, ci cu totul alta data. Il folosesc pe post de „mezel”, asa cum folosesc si baconul preparat (si afumat) acasa, sunca de casa si altele. Nu cred ca daca imi fac un sendvici cu sunca de casa se poate spune ca implica prelucrare termica, indiferent de faptul ca sunca a fost la un moment dat afumata.