Cautare in site
x inchide
piept de pui la gratar reteta cum se face un piept de pui la gratar fraged si suculent piept de pui la gratar cu salsa de avocado si castravete

Piept de pui la grătar – rețetă pas cu pas

ADVERTORIAL
Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 04.07.2018
Rating
4.9
(49)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(49)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 comentarii la Piept de pui la grătar – rețetă pas cu pas

  1. Lucica spune:

    Intr-adevar e cel mai bun gratar din piept de pui pe care l-am facut pana acum, suculent si bine patruns. Am respectat toate recomandarile dumneavoastra, iar rezultatul a fost super!
    Am incercat si alte retete impartasite de dumneavoastra, toate au fost foarte bune!
    Va multumesc!

  2. Ioana spune:

    Am facut reteta si a iesit cel mai bun pui la gratar din viata mea! Am avut cam 1, 8 carne si am dublat cantitatile scrise in reteta. Le-am tamponat foarte bine cu servete de hartie. Eu le-am si batut si le-am asezonat sare si piper.
    Nu am simtit gustul acru, asa cum scrie intr-un comentariu anterior. Acest amestecul de mmi se pare ideal pentru carnea de pui la gratar.
    Multumesc pentru reteta. Va urmaresc de ceba timp si am incercat mai multe retete postate. Mi-au placut toate! :)

  3. Cristina spune:

    A iesit delicios pieptul de pui la gratar. Marinada ii da gust si textura deosebite. Si nu, nu iese acrisor asa cum spunea Ionut.

  4. Ionut spune:

    Desi ati specificat ca nu va fi acra carnea, din pacate asa a fost. Am folosit chiar jumatate din zeama de lamaie pentru ca aveam o banuiala. Totusi carnea a iesit acra cu gust de lamaie dupa marinare. Gustul de carne la gratar e inexistent, fiind inecat de lamaie.

    • Cred că ați făcut altă rețetă. Eu folosesc lămâia la foarte multe marinade și niciodată, nici măcar o singură dată carnea nu a fost acră. Dar deloc.

    • Cristina spune:

      E super buna marinada! Am inceput sa o folosesc de cate ori doresc sa fragezesc pieptul de pui. Azi, am fragezit niste cubulete de carne pentru mancarea chinezeasca. S-au topit in gura si nu, nu sunt acre deloc. Multumim!!!