Cautare in site
x inchide
Piept de pui la grătar - rețetă pas cu pas

Piept de pui la grătar – rețetă pas cu pas

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 04.07.2018
4.6
(31)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.6 / 5. Voturi 31

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 + 2 =

4 comentarii la Piept de pui la grătar – rețetă pas cu pas

  1. Ioana spune:

    Am facut reteta si a iesit cel mai bun pui la gratar din viata mea! Am avut cam 1, 8 carne si am dublat cantitatile scrise in reteta. Le-am tamponat foarte bine cu servete de hartie. Eu le-am si batut si le-am asezonat sare si piper.
    Nu am simtit gustul acru, asa cum scrie intr-un comentariu anterior. Acest amestecul de mmi se pare ideal pentru carnea de pui la gratar.
    Multumesc pentru reteta. Va urmaresc de ceba timp si am incercat mai multe retete postate. Mi-au placut toate! :)

  2. Ionut spune:

    Desi ati specificat ca nu va fi acra carnea, din pacate asa a fost. Am folosit chiar jumatate din zeama de lamaie pentru ca aveam o banuiala. Totusi carnea a iesit acra cu gust de lamaie dupa marinare. Gustul de carne la gratar e inexistent, fiind inecat de lamaie.

Advertising
Advertising