Cautare in site
x inchide
paste scoici uriase umplute cu carne la cuptor conchiglioni al ragu reteta laura laurentiu

Paste ”scoici” uriașe umplute – conchiglioni

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 21.11.2015
5
(22)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 22

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 comentarii la Paste ”scoici” uriașe umplute – conchiglioni

  1. Angela spune:

    Sa definești produsele BIO o gogorița este lipsa educație, iar când ești o persoana publica e și mai grav. E lipsa de bun simt. Atât de mult muncim sa facem un produs BIO și vine un bucătar…..

    • Doamnă Angela, bucătarul nu a mers la ferma sau fabrica dumneavoastră să își exprime părerea, ci a făcut-o pe site-ul propriu. Pe lângă faptul că site-ul ăsta e munca mea, este și casa mea. Pentru ca el să existe și să se poată exprima cititorii, inclusiv dumneavoastră, eu plătesc pentru hosting şi mentenanță.

      Dumneavoastră, așadar, vi se pare nesimțire și lipsă de educație faptul că eu îmi permit să am o părere proprie, exprimată în propria casă, despre produsele BIO. Mie mi se pare mult mai rău că vă permiteți asemenea acuze în casa mea. Mi se pare și mai rău că duceți în derizoriu meseria de bucătar. Dacă nu ar fi bucătarii, v-ați consuma singură produsele pentru care munciți atât de mult. Sigur că nu e muncă patriotică, e pe bani iar orice consumator are dreptul să se exprime despre produsele pe care le plătește dar unora le e greu să își păstreze obiectivitatea.

      Sper ca noul an să vă aducă numai lucruri bune.

  2. Bunica spune:

    Nu sunt eu mare bucatar, dar cu reteta asta i-am dat pe toti pe spate! Sarumana pentru masa!

  3. Aurora spune:

    are un gust minunat, am incercat d mai multe ori pana mi-a reusit dar merita, tot felul de retete impresionante, app citeam ieri parca despre alimentele viitorului, vom manca insecte, viermi şi alimente cu structură moleculară modificată https://vorbesteliber.com/structura-moleculara-modificata/, doamne fereste-ne, in fine multumesc pt reteta este minunata

    • Laura Laurentiu spune:

      Ma bucur ca va place reteta. Asa e, aceasta este una dintre acele retete clasice, cu gust bun si simplu, cine stie ce vom manca pe viitor.