Cautare in site
x inchide

Tort Arlechin

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 14.09.2009
4.3
(4)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.3 / 5. Voturi 4

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

62 comentarii la Tort Arlechin

  1. Diana spune:

    Crema se poate face si cu capsuni in loc de nuci ? Si daca da, ar mai trebui adaugat sau scos ceva ?

  2. Andreea Leahu spune:

    multumim pentru reteta.sambata trecuta cautam pe internet o reteta de „tort delicios, aspectuos care sa dea toti invitatii pe spate” pentru ziua tatalui meu(50 de ani).din prima am intrat pe site-ul dumneavoastra(am mai facut si alte retete foarte bune) si am inceput sa rasfoiesc retetele de prajituri si torturi pana am dat de acesta.foarte usor de facut, dar mai ales DELICIOS!!

  3. Ina spune:

    Multumesc dna Laura pentru retetele postate. Imi plac bunatatile dvs si am incercat deja tort arlechin, prajitura cu lamaie si mac, islere, compot de piersici, insa doar acum am decis sa postez poza cu rodul muncii mele, dupa minunata dvs reteta. La acest tort am facut un blat din 8 oua, si am folosit nuca in crema…la ultimul strat am ramas cu putina crema, insa am rezolvat cu putin blat si a fost ok, supeeer bun! :)
    Fiti binecuvantata dvs si intreaga familie! Mult spoor la postari in continuare.

    • lauralaurentiu spune:

      Ina, tortul arata perfect, sunt convinsa ca invitatii tai l-au apreciat asa cum se cuvine. Felicitari si sa iti fie de bine!

  4. Ana spune:

    Din pacate,am folosit aceasta reteta si nu prea mi-a iesit… din mai multe motive… blatul nu mi-a crescut, chiar s-a pleostit foarte repede… Din poze arata minunat, dar cand te apuci sa-l faci e mai complicat decat ai crede :(

  5. viola spune:

    trebuie sa fie delicios,aceasta reteta,cu o crema diversa si cu blatul rotund am facut-o si eu bineinteles ca fasiile vin taiate circular, respectand aceeasi distanta intre ele ,totusi vreau sa incerc si aceasta varianta .

    • lauralaurentiu spune:

      E un tort foarte bun :). Si chiar nu e greu de facut, mai ales daca ai incercat deja varianta cu fasiile taiate circular.

  6. nicoleta spune:

    Buna! ce dimensiuni a avut tava in care ati copt blatul?

  7. nicoleta spune:

    Buna! ce dimensiuni a avut tava in care ati copt blatul?

  8. nicoleta spune:

    Buna! ce dimensiuni a avut tava in care ati copt blatul?

  9. nicoleta spune:

    Buna! ce dimensiuni a avut tava in care ati copt blatul?

  10. nicoleta spune:

    Buna! ce dimensiuni a avut tava in care ati copt blatul?

  11. nicoleta spune:

    Buna! ce dimensiuni a avut tava in care ati copt blatul?

  12. nicoleta spune:

    Buna! ce dimensiuni a avut tava in care ati copt blatul?

  13. Loredana spune:

    Doamna Laura, arata foarte bine tortul acesta…abea astept sa il fac acum de sarbatori…o sa revin cu poze. :)

  14. Lidia spune:

    incercat, fff bun, cum pun poze sa ma laud?

    • lauralaurentiu spune:

      Lidia, ai in stanga formularului de comentarii, jos, un buton pe care scrie +image. Apesi si se deschide o fereastra care iti permite sa selectezi poza de pe calculatorul tau si sa o incarci. Sunt foarte curioasa, abia astept!

      • Lidia spune:

        iata-le! m-am chinuit putin, fiind cu un bebe mic acasa, ar a meritat tot efortul! sarbatorita a fost incantata, am adaugat si o poza cu sarbatorita:)

      • Lidia spune:

        nu am reusit sa fac o poza cu tortul intreg, din lipsa de timp; a stat la frigider doar cca 30 min inainte de feliere, deci s-a mancat foarte proaspat:)

      • lauralaurentiu spune:

         Inainte de toate, sa-ti traiasca sarbatorita, o scumpa si-o dulceata adevarata! :)). Tortul arata minunat, e foarte reusit, sa va fie de bine. Multumesc de poze!

  15. Ludmila spune:

    Draga laura,am facut acest tort de citeva ori deja in  iarna! A fost un deliciu pentru care iti multumesc…dar acum m-a rugat cineva sa-l fac pentru a-l darui altei persoane.Respectiv  va trebui sa-l duca la o distanta mai mare cam 40 minute cu masina…Mi-e frica ca nu rezista grileajul de deasupra…imi puteti da vreun sfat?Multumesc anticipat…

    • lauralaurentiu spune:

      As sugera sa fie presarat cu griliajul la destinatie, astfel nu are ce sa pateasca. :) Ma bucur mult ca a fost pe placul tau si al familiei, sa va fie de bine!

      2012/5/9 Disqus

  16. hana spune:

    arata demential acest tort….as avea o intrebare daca nu se pune zahar in frisca nu iasa bun adica nu e destul de dulce??

    • Anonim spune:

      Hm… nu stiu ce sa zic. Probabil ca mare lucur nu are ce sa influenteze, ca in frisca nu se pune mult zahar. Va fi mai putin dulce, cu ceva.

  17. Dana spune:

    Buna! Ma repet a nu stiu cata oara si nu cred ca ma voi opri curand, esti senzationala,Laura!
    o intrebare  am:ce unt folosesti la creme?
    iti multumesc pentru ceea ce faci pentru noi!

  18. Raluca_bozintan spune:

    buna!demult vroiam sa fac o prajitura in genul „sah” ca am mai gasit si sub numele asta dar kiar nimeni nu a explikat pe intelesul meu decat akum cand am gasit postarea dumneavoastra inteleg si eu ce si cum,voi face tortu negresit si vin cu impresii.

  19. Dany spune:

    Draga Laura,
    am facut si eu tortul acesta, este foarte buuuun! Despre aspect nici nu mai vorbim, toti musafirii au fost extrem de impresionati!
    Mie mi-a ramas crema in plus si nu am mai facut crema pentru asamblare, este foarte bun si asa, in rest am repectat reteta intocmai. Este si foarte usor de facut, putin migalos la asamblare dar merita tot efortul, este delicios.

  20. Ralu spune:

    Buna. Super bun tortul. L-am facut si eu de 3 ori pana acum. As vrea sa il incerc si cu crema de ciocolata. Crezi ca as putea pastra aceeasi reteta de crema si sa adaug 2-3 linguri de cacao? Sau sa ma gandesc la altfel de crema? Multumesc

    • Anonim spune:

      @Ralu Cred ca ar merge, sigur ca da, poti sa incerci si un ganache, de exemplu. Ma bucur mult ca iti place. :)

  21. Cristinaploscar spune:

    Acest tort a fost vedeta petrecerii zilei de nastere a baietilor mei.Fin, gustos, desavarsit, pe gustul tuturor invitatilor.Doamna Laura ma bucur ca existati!!!!!!!!!!

  22. aneta spune:

    buna numele meu este aneta minunata aceasta prajitura ca si toate retetele dvs.cu siguranta am sa o incerc,felicitari si un craciun fericit

  23. lauralaurentiu spune:

    tender rose, sa va fie de bine, ma bucur ca a fost pe placul vostru :!

  24. tender rose spune:

    Excelenta prajitura. Am facut-o sambata si a avut un succes nemaipomenit.
    Multumesc

  25. Doinitza`s cakes spune:

    cand tai o felie arata tare aspectoasa ,felicitari ti-a iesit foarte bine,am sa o incerc si eu iti multumesc pt idee,am vazut la cineva facuta din blat negru si alb,unite prin putina crema si rulate intr-o foaie de napolitana ca o rulada,arata foarte bine dar era prea seaca

  26. laura laurentiu spune:

    Eu folosesc smantana pentru frisca de la Dorna.

  27. LILIANA spune:

    vreau sa va intreb ce frisca ati folosit.Multumesc. astept raspuns

  28. Rodica spune:

    Intradevar arata f bine!dar eu o sa-i pun crema de vanilie.

  29. Anonymous spune:

    Reteta e super tare!

  30. Anonymous spune:

    foarte aspectuos si foarte gustos, l-am facut si eu, familia mea a ramas foarte entuziasmata.
    jos palaria doamna

  31. Miches Alexandra Sorina spune:

    foarte apetisant imi place mult felicitari. De mult nu am mai intrat pe blogul tau am observat ca ai schimbat designul . Imi place si asta :)

  32. laura laurentiu spune:

    Draga Irina, cand ne vizitezi? :P Anunta-ma si iti pregatesc tortul asta sa te intampin, familia mea ar fi incantata si de oaspeti, si de desert! :)

  33. irinaririna spune:

    sunt sigura ca daca as papa si eu o feliuta as deveni fan nr 1!

  34. laura laurentiu spune:

    Multumesc, Mimisor! Pupa-l pe strengar!

  35. laura laurentiu spune:

    Tunde, iti multumesc foarte mult! Esti foarte draguta!

  36. laura laurentiu spune:

    Ancoo, thank you very much for the visit!

  37. laura laurentiu spune:

    Multumesc, Mariana! Sigur, aceeasi tehnica de montare poti sa o aplici si altor compozitii, dar fiica-mea dupa crema asta e innebunita (si dupa ciocolata, alunele caramelizate imprasitiate pe deaupra etc. :P ).

  38. laura laurentiu spune:

    Irina – multumesc! Se pare ca devenit fan si sotul! :P

  39. MIMI spune:

    Laura,cum arata…bine ai zis ca n-are nevoie de mult decor,la cum arata esctiunea!Supppeeerrrr!

  40. Tunde spune:

    Laura draga sunt foarte uimita … abia acum am descoperit si latura ta de cantareata … esti exceptionala … site-ul tau este nemaipomenit … vb de site-ul tau ce-ti poarta numele … mi-a facut o deosebita placere sa te vad … sa vad cine sta in spatele acestor retete minunate care ne incanta de atata timp … poate am descoperit eu mai greu acel site dar conteaza ca l-am vazut acum , ai multe melodii frumoase acolo … felicitari pt to ce faci …
    jos palaria in fata ta …
    cu drag Tunde
    scuze ca aucu am lasat mesaj dar nu stiam unde …

  41. Anncoo spune:

    This is beautiful! I love the lining, good work :D

  42. Mariana spune:

    O ce bunatate si apetisant,am inteles bine cum se aseaza!
    Are gusturi bune fetita Dvs.
    Voi reveni la reteta cind il voi face si eu!
    In rest numai de bine Doamna!

  43. irinaririna spune:

    Ce aspectuos arata! Si are si Krantz………………. Ii dau dreptate ficei tale!