Cautare in site
x inchide

Tarta cu spuma de mere

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 03.02.2009
2.7
(3)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

2.7 / 5. Voturi 3

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

3 + 4 =

15 comentarii la Tarta cu spuma de mere

  1. Angelica Herac spune:

    Laura, io nu ma prea pricep la bucatarie dar mi-am propus sa devin destoinica caci va creste fiul meu si ii cam place de pe acum sa pape…Oricum, cand o sa am vreme, are mama niste retete super de praji, mi-ar place sa la impartasesc si cu alta lume. Mie tare-mi mai place sa pap dulciuri…

  2. laura laurentiu spune:

    Succes si sa imi spui ce impesie ai!

  3. Ioana spune:

    Multumesc frumos Laura. Ciu siguranta o fac zilele astea pentru ca am niste mere prin bucatarie si se invechesc.
    Am un pic emotii cu batutul pe aburi pt ca nu am mai facut spuma asa, dar vedem ce iese.
    Pupici multi.

  4. laura laurentiu spune:

    Ioana, inlocuieste cu budinca de vanilie dina ia care se fierbe, nu instant. Si budinca tot amidon e, mai are ceva aroma in plus. Sa ai grija sa infierbanti bine – bine spuma pe aburi, si sa bati pana se intareste, asta e tot schepsisul!

  5. Ioana spune:

    Ia uite ca vreau sa incerc reteta asta! „Spuma de mere” suna foarte foarte bine la mine in urechi, deci trebuie sa o incerc.
    DAR…spune-mi si mie cu ce inlocuiesc amidonul de porumb? Cu faina de porumb fina (de aia ca pt paine?)
    Trebuie sa o incerc cat de repede!

  6. laura laurentiu spune:

    Multumesc mult!

  7. Flor spune:

    Buna, Laura! Felicitari pt. blog si pt. retete!

  8. laura laurentiu spune:

    Bine ai venit, Ginette! Ma bucur ca esti interesata de cuina noastra banateana!

  9. Ginette spune:

    Bine te-am gasit ! Cucina banateana, bun, bun, dupa parerea mea …e cea mai buna mancare.

PUBLICITATE
PUBLICITATE