Cautare in site
x inchide
cornulete fragede cu bors reteta de post cornulete cu rahat din aluat cu bors cornulete de post cu bors umplute cu rahat

Cornulețe fragede cu borș – rețetă de post

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 01.12.2017
Rating
4.9
(136)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(136)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

24 comentarii la Cornulețe fragede cu borș – rețetă de post

  1. Cristina spune:

    Au ieșit foarte bune.
    Eu am pregătit aluat pentru 2 tavi, deci de 2 ori compoziția.

  2. Irina spune:

    Delicioase!!!!

    Mulțumesc pt. reteta!

  3. Irina D spune:

    Foarte bune au ieșit! A trebuit sa mai fac o tura dubla a doua zi :-) as putea folosi aluatul sa fac coji ( pentru umplut, de post)?

  4. Alexandra spune:

    Cred ca am gresit cantitatea de bors, am mai adaugat foarte putina faina ca nu aveam cum sa lucrez aluatul. Sunt in cuptor, vedem ce-am reusit sa salvez.
    Am sa le mai fac o data cu mai multa atentie. Imi puteti spune cat se pot pastra? Multumesc

  5. Oana Vandalac spune:

    Buna ziua! Sunt grozave cornuletele, desi am gresit un pic reteta :). E foarte frumosfelul in care prezentati retetele, ca o poveste, si fetelor mele le plac mult retetele video. Si produsele rezultate :). Multumim si multa sanatate sa avem, sa ne putem bucura de toate!

  6. Marcela spune:

    As vrea sa știu cu ce poate fi înlocuit borșul.Din păcate nu este borș unde locuiesc eu. Mulțumesc

  7. Larisa Dumitru spune:

    Am facut aceste cornulete luni, chiar dupa ce le-am vazut share-uite pe facebook. Sunt bucuroasa ca am facut doua portii, pentru ca una sigur nu ar fi fost suficint pentru noi. Au iesit excelente, sunt delicioase, se topesc in gura. Eu le-am umplut cu gem de prune.
    Multumesc pentru retetele minutate! Va apreciez foarte mult! O zi frumoasa!

  8. Alina spune:

    Buna ziua,

    Am incercat si eu reteta insa nu mi-a iesit. Am incercat-o de doua ori. Cantitatea de ulei este corecta in reteta(125ml)?!
    Se aduna uleiul pe marginea vasului…

    • Bună ziua, Cu exact această cantitate am făcut eu rețeta și nu o dată, ci tot de două ori. A doua oară am folosit aluatul pentru o plăcintă cu mere. Nu înțeleg cum se adună uleiul. Înclin să cred că ați frământat aluatul prea mult, trebuie foarte puțin frământat. Indiferent cum arăta aluatul, ar fi trebuit să treceți mai departe și să coaceți cornulețele.

    • Alina dragă, rețeta a fost încercată de mai multe cititoare. Unele dintre ele susțin că au făcut-o în porție dublă, că au reluat-o de mai multe ori. Altele zic că nu le-a reușit. Evident, eu nu am de unde să știu ce face fiecare, în propria bucătărie și de ce aceeași rețetă unora le reușește și altora nu. Sunt sigură, însă, de cantitățile ingredientelor, care sunt luate mot a mot din cartea Silviei Jurcovan, doar cantitatea de drojdie am modificat-o.

    • Cristina spune:

      Si mie mi s-a întâmplat, din acest motiv am recomandat o cantitate mai mica de ulei.
      Am continuat cu frământatul, ieșind bine in final.

  9. Marinela Abele spune:

    Doamna Laura, abia astept sa le incerc. Ati avea vreo recomandare cu ce as putea sa inlocuiesc borsul? Nu am de unde sa iau si tare vreau sa le incerc.
    Multumesc.

  10. Nicoleta spune:

    Buna ziua ,
    Vreau si eu sa fac aceste cornulete dar nu am bors. Cu ce l-as putea inlocui ?
    Va multumesc frumos .

  11. Opris spune:

    Mă bucur că ai făcut aceste minunate cornulețe. Sunt delicioase, știu rețetă de la mătușa mea. Am o problema, in ultima vreme nici o faina nu mai este cum era. Orice fac iese bătut nu mai este pufos aluatul că înainte. Tu ce marca de faina folosești? Merci mult pentru rețetele minunate, aștept cu nerăbdare altele noi. Sărbători fericite???