Cautare in site
x inchide
inghetata de nuca 2 -

Inghetata de nuca

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 17.09.2013
Rating
4.9
(58)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(58)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 comentarii la Inghetata de nuca

  1. Nan Oana spune:

    Dna Laurentiu, Ma puteti lamuri, va rog, : in cazul in care congelez inghetata la congelator, trebuie sa mestec in compozitie la fiecare 30 minute pana ingheata suficient? Am repetat procedeul acesta timp de 4 ore si inca nu este gata inghetata..e nevoie de de actiunea asta pana la sfarsit sau de acum pot sa nu mai amestec si s-o las sa se intareasca?
    Multumesc,
    Oana N.

  2. Nicu spune:

    Dar ce s-a intamplat cu miezul de nuca? De cand s-a transformat in sambure?

    • lauralaurentiu spune:

      De cand fructul nucului este o drupa sferica, avand o singura samanta impartita in doua cotiledoane mari, zbarcite, bogate in grasimi, adica nuca.