Cautare in site
x inchide
Inghetata de nuca

Inghetata de nuca

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 17.09.2013
4.5
(22)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.5 / 5. Voturi 22

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

82 + = 91

9 comentarii la Inghetata de nuca

  1. Nan Oana spune:

    Dna Laurentiu, Ma puteti lamuri, va rog, : in cazul in care congelez inghetata la congelator, trebuie sa mestec in compozitie la fiecare 30 minute pana ingheata suficient? Am repetat procedeul acesta timp de 4 ore si inca nu este gata inghetata..e nevoie de de actiunea asta pana la sfarsit sau de acum pot sa nu mai amestec si s-o las sa se intareasca?
    Multumesc,
    Oana N.

  2. Nicu spune:

    Dar ce s-a intamplat cu miezul de nuca? De cand s-a transformat in sambure?

    • lauralaurentiu spune:

      De cand fructul nucului este o drupa sferica, avand o singura samanta impartita in doua cotiledoane mari, zbarcite, bogate in grasimi, adica nuca.

Advertising
Advertising