Cautare in site
x inchide
coliva reteta traditionala cu nuca si grau

Colivă rețetă tradițională din grâu cu multă nucă

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 15.03.2019
4.8
(105)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 105

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

58 − = 48

11 comentarii la Colivă rețetă tradițională din grâu cu multă nucă

  1. Cristina spune:

    In ultimul an am avut de preparat coliva de cateva ori si tot timpul asta am avut pagina deschisa in background-ul telefonului.Si am zis sa o las acolo sa nu cumva sa uit de unde o am !Asa de mult mi-a placut reteta ! S-a nimerit sa comentez la reteta asta ,insa am facut multe retete de la dvstra si mi-au iesit foarte bune! Ma ajuta foarte mult explicatiile amanuntite.Multumim pentru ajutorul din bucatarie!

  2. Liliana spune:

    Hristos a înviat! Am făcut această colivă chiar ieri si a ieșit foarte bună. Ma interesa cantitatea exactă de apa in care se fierbe arpacasul pentru o consistență perfectă a colivei, nici prea densă nici prea moale. Reteta dv. da cantitățile exacte de apă + arpacaș. Eu am pus zahar dupa gustul meu ( mai puțin) si 500 gr nucă la 1 kg arpacaș. A fost suficient. Am mai ras 50 gr ciocolată neagră + cateva picături esență de migdale + coaja de la 2 lămâi. Mulțumesc foarte mult pentru rețetă!

  3. Dragan Dan spune:

    Exista mai multe retete de coliva, dar aceasta mi se pare foarte simpla si foarte usor de realizat.

  4. Cozma Nicoleta spune:

    Perfectă.❤ Mulțumesc pentru rețetă!

  5. Daniela Popescu spune:

    Doamna Laura Laurentiu,
    Multumrsc tare mult! Am incercat multe din reretele dumneavostra si m-ati convins …. nu numai pe mine ci si pe ai mei casnici. FELICITARI! GUSTOS SI TARE BUN!

  6. Nina spune:

    Foarte folositoare reteta, felicitari!
    Cred ca este a 2-a oara in viata cand fac singura o coliva si am avut nevoie sa revad reteta. As avea o singura sugestie, la inceput, arpacasul uscat, trebuie curatat de neghina (majoritatea pungilor cu arpacas din comert o contin intr-o cantitate mai mare sau mai mica).
    Sper sa fie de ajutor sfatul.

  7. Andra spune:

    De fapt aveti uleiul din nuci in acest desert ca si grasime! Oricum o reteta f buna! Multumim

  8. Gabriela spune:

    Minunat!

PUBLICITATE
PUBLICITATE