Cautare in site
x inchide

Ardei iuți bulgărești cu ceapă – la borcan – rețetă simplă, preparată la rece

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 01.08.2023
Rating
4.9
(43)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(43)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un comentariu la Ardei iuți bulgărești cu ceapă – la borcan – rețetă simplă, preparată la rece

  1. Georgeta Arsenie spune:

    Murăturile dumneavoastră imi dau sentimente ce stau adanc inchise în inima mea. Toata familia imi zambeste din fotografii ținute in batiste sau plus de matase. Îi vad pe toti zambind si caratand legumele ce urmau puse la murat! Vremuri de mult apuse! Pentru mine, amintire dintr-o lume ideala caci eu eram mezina si deci, ocrotita de orice fapta sau vorba reprobabila! Ce bine mirosea vremea muraturilor!
    Personal sunt in favoarea muraturilor fara oțet! Acelea imi fac bine in timp ce muraturile cu oțet imi dau durere de stomac. Astfel stiu cu ce probiotice sa-mi „dreg” stomacul! Dar,…nu mai stiu cum se pun muraturile cu sare si apa! Nu mai stiu cantitatile de apa si sare si nici daca apa se pune fiarta si foarte fierbinte…
    Un mare bine mi’ati face daca mi’ati spune! In lumea de aici, chiar obținerea legumelor de pus la murat este o aventura! Iar in gradina proprie am pus legume/patlagele dar nu se coc pana la brumă fiindca suntem in munți! Cu timpul am invațat cum sa le tin in borcan pana cand le coace timpul dar operatia de pus la murat nu reuseste fiindca apa plata e „moarta” si muraturile se înmoaie desi cumpar sarea cea mai adecvata pentru muraturi si apa cea mai apa! Banuiesc ca suntem mințiți in legatura cu alta substante care se adauga fara stirea noastra! Am adus sare si din RO care insa puțea cumplit a clei de oase cand am ajuns cu ea in strainatate!
    va rog sa ma sfatuiți si va multumesc!
    Nu stiu de ce dar de cate ori v-am rugat de sfat, nu am primit niciun mesaj! Adresa mea de e-mail este: garsen53@gmail.com
    Multumesc anticipat!
    Cu drag, din Salzburg!