Cautare in site
x inchide
pasta-de-ardei-reteta-de-pasta-de-ardei-dulce-sau-picanta-ajvar-sarbesc-reteta

Pastă de ardei copți, rețetă de ajvar sârbesc

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 26.09.2017
4.8
(169)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 169

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

64 − = 62

2 comentarii la Pastă de ardei copți, rețetă de ajvar sârbesc

  1. Adi spune:

    Buna reteta, o fac de ani de zile, dar mai picanta ca asa este pe gustul meu :). In functie de destinatie o poti da si la blender cand iese o pasta foarte fina. Nici nu stiam ca ii spune ajvar. Acum schim etichetele la borcane, ca pare mai exotica denumirea :)
    PS: Vacuumul se creaza si daca intorci borcanele si daca nu. Capacele trebuie sa etanseizeze perfect, lucru care de multe ori nu se intampla cu capace recuperate. In timp, garnitura capacelor se coace, se rigidizeaza si nu mai etanseizeaza cum trebuie. Singurul lucru util la intoarcerea borcanelor este ca poti vedea care are scurgeri. Cu toate ca si dupa ce sunt racite iti dai seama imediat care sunt etanse, dupa concavitatea capacului (supt in interior). Capacul bombat este semn ca nu este etans. Acele borcane trebuie date la frigider si consumate cat mai repede posibil. Cu toate astea, am avut si esecuri pastrate in vigider si o luna de zile, dar cu un strat de ulei protector deasupra.
    Multam pentru reteta, buna rau!

    • Adi spune:

      PS2: Vacuumul se creaza, o data prin racirea continutului si micsorarea volumului si o data prin absorbtia in masa produsului a vaporilor de apa si partial a unor gaze din aerul de sub capac.

PUBLICITATE
PUBLICITATE