Retete de conserve de casă. Conserve pentru iarna facute in casa. Retete de compot. Retete de gem si dulceata. Retete de bulion si conserve de legume. Conserve de carne si conserve de peste. Compot de gutui. Compot de pere. Compot de piersici. Compot de cirese. Gem de zmeura. Gem de capsuni. Dulceata de capsuni. Bulion. Pasta de rosii. Conserva de peste. Sos barbecue de casa.
Zacuscă de ciuperci – rețetă detaliată – pentru iarnă, cu lista de ingrediente cu gramaje exacte și modul de preparare …
Pastă de gogoșari sau ardei copți – rețetă preparată la Thermomix sau în modul clasic, pe plită. Lista de ingrediente, …
Ardei iuți bulgărești cu ceapă – la borcan – rețetă simplă, preparată la rece. Ardei iuți murați la rece, cu …
Dulceață de dovlecei cu limetă sau lămâie – rețetă simplă, cu ingrediente puține, explicată pas cu pas, cu toate detaliile …
Ardei umpluți cu varză – murați în saramură – rețetă pentru iarnă, simplă, ușor de pus în practică și foarte …
Ciolomadă – salată de murături – rețeta ungurească de csalamádé prezentată în cel mai mic detaliu. Ce fel de legume …
Gogonele murate în saramură – rețetă pentru iarnă, explicată detaliat, pas cu pas, pentru murături reușite, gustoase și crocante, pregătite …
Ardei iute cu fasole fideluță la borcan – rețetă pentru iarnă. Fasole păstăi cu ardei iute la borcan, murați, pregătiți …
Zacuscă de fasole boabe – rețetă detaliată. Lista de ingrediente, modul de preparare și numărul de calorii pentru rețeta de …
Suc de roșii făcut în casă – bulion de roșii cu busuioc sau simplu – rețetă detaliată, explicată pas cu …
Dovlecei la borcan în sos de roșii cu usturoi și mărar – rețetă pentru iarnă explicată pas cu pas. Dovlecei …
Dulceață de caise cu bucăți întregi de fruct, rețetă explicată pas cu pas, după rețeta clasică a Sandei Marin, cu …