Cautare in site
x inchide
dovlecei pane reteta simpla dovlecei pane in crusta de pesmet reteta laura laurentiu

Dovlecei pane în crustă crocantă de pesmet – rețetă simplă

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 24.07.2024
Rating
5
(28)
SARI LA RETETA
Rating
5
(28)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 comentarii la Dovlecei pane în crustă crocantă de pesmet – rețetă simplă

  1. Ady spune:

    Stimata Dna. Laurentiu, sant incantata de reteta de dovlecei pané, pe care am pregatit-o deja de mai multe ori in vara asta, dat fiind ca este sezon de dovlecei. Chiar si musafiri tineri care nu sant mari amatori de legume au mancat tot pana la fundul platoului! As da un sfat mai departe: de nelipsit este un tzaziki sau dip cu iaurt, lamaie si multe multe ierburi pe langa, acesta ia un pic din „greutatea” prajelii, ai da o aroma deosebita. Si daca ramane ceva pe a 2a zi se pot pune la cuptor cu ceva cascaval sau mozzarela pe deasupra si se „recicleaza”. Super reteta.

    • Doamnă Ady, mă încântă încântarea dumneavoastră, totuși am sentimentul că nu ați citit rețeta, altfel nu văd cum m-ați putea sfătui să servesc dovleceii pane cu tzatziki de parcă nu aș fi inclus această recomandare în rețetă. În fine, să vă fie de bine!