Cautare in site
x inchide
racitura de pui

Racitura de pui

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 12.11.2012
4.6
(8)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.6 / 5. Voturi 8

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 comentarii la Racitura de pui

  1. tamara moise spune:

    Eu pe sita pun un tifon,pentru ca lichidul sa fie cat mai curat.In loc sa folosesc cutitul pentru stelutele de morcov,folosesc un capac de sticla de bere,care ,oricum,are marginile ondulate.Nu fac decat racitura de pasare.Este foarte buna,ca si reteta dumneavoastra.

  2. Maricica Bojor-Tintisan spune:

    Imi plac foarte mult raciturile ,am sa incerc aceasta reteta ,doamna Laurentiu sinteti the best chef multe felicitari ;)

  3. Guest spune:

    Mie imi plac raciturile am sa incerc si aceasta reteta ,imi place foarte mult sa va urmaresc !doamna Laurentiu sinteti

  4. Ramella spune:

    Am facut azi racitura si a ieșit extraordinar de buna,rețeta e perfecta iar tu,Laura,ești o profesoara de bucătărie foarte priceputa!

  5. ramella spune:

    Cam cat ar if echivalentul in foite de gelatina?

  6. RALUCA GEANINA Sararu spune:

    Ce prezentare superba! Si eu fac in fiecare an piftie de pui, dar numai din pulpe, dar anul asta o sa fac reteta ta de la A la Z :) Multumesc pentru retete si apreciez foarte mult ce faci si toata munca pe care o depui

    • lauralaurentiu spune:

      Ma bucur mult ca iti place, Raluca. Multumesc mult si te astept cu impresii si, de ce nu, cu o poza sa ne arati si noua ce ti-a iesit.

  7. Ada Gavris spune:

    ușor de pregătit și atât de gustoooooasă !

PUBLICITATE
PUBLICITATE