Cautare in site
x inchide

Prăjitura cu cafea și alune de pădure – rețetă de Philippe Conticini

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 30.07.2019
Rating
4.9
(59)
prajitura fina cu cafea si alune de padure dupa o reteta de phillipe conticini prezentata step by step de laura laurentiu
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(59)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 comentarii la Prăjitura cu cafea și alune de pădure – rețetă de Philippe Conticini

  1. Daniela spune:

    se poate face blatul cu o zi sau doua inainte?

  2. Andra spune:

    Oare ne puteti da si reteta de madlene? Multumesc mult

  3. Diana spune:

    Pare o rețeta extraordinara dar sunt nedumerită in privința prafurilor de sare. Totul e măsurat la precizie de grame dar apoi se spune simplu 3 prafuri de sare. Cât înseamnă asta și la ce se referă? La cât iei între degete sau sunt pliculețe gata măsurate sub acest nume? Mulțumesc

  4. Ana-Maria spune:

    O reteta de nota 20. Multumesc mult pentru postare :)

  5. Lavinia Iancu spune:

    1201°C,este cumva o greșală de redactare la bezeaua italiana?