Cautare in site
x inchide
supa de chimen 2

Supă de chimen – rețetă de post

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 10.03.2014
Rating
4.9
(89)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(89)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

57 comentarii la Supă de chimen – rețetă de post

  1. Alin Gherban spune:

    Am toate ingredientele, mă pun imediat să o fac.Oricum am făcut multe rețete de la dvs.doamnă și toate au ieșit gustoase. Mulțumesc

  2. Mariana spune:

    Mulțumesc, dragă Laura, o voi găti chiar azi!
    Voi folosi pentru prima dată inovația ta. Sunt sigură că va fi delicioasă!

  3. Lacrimioara spune:

    Excelenta rețetă. O gătesc a nu știu câta oară. Foarte gustoasă. Mulțumesc Laura Laurențiu!

  4. Florin spune:

    Asta e supa pe care am gătit-o pentru I-a oară împreună cu copiii mei. Au lucrat cu entuziasm, iar la sfărșit au declarat că e cea mai bună supă. Până și soția recunoaște că fac ciorbe mai bune decît ea. Complimente pentru rețetă, ardeiul acela copt e minunat. Iarna se poate decongela dacă s-a pus, sau folosi pastă de ardei, tot de casă, pentru un gust excepțional.

    Doamne ajută!

  5. Berchi spune:

    Multumesc. Chiar am dorit de ceva vreme sa fac supa de chimen. Am gasit ceva chimen prin casa.
    nu a iesit ca acasa dar fiind prima ma bucur de un gust minunat :).

  6. lisa spune:

    Si cand se pune chimenul maruntit?

  7. Cristina spune:

    Foarte buna! Noi am pus crutoane de lipie libaneza iar supa am pasat-o cu blenderul, deci am facut o supa crema. Va recomand cu caldura sa incercati. Fiului meu i-a placut tare mult.

  8. Diana spune:

    Cum faci sa scoti semintele din supa? Sau le mananci cu totul, in supa?

  9. Ionescu Silvia spune:

    Am facut supa dvs a iesit exceptionala! Va multumesc!!!!

  10. Fratila Adina spune:

    Azi am facut acesta supa,este deosebit de gustoasa!!

  11. Ovidiu spune:

    Oare degeaba i se spune gulasul saracului? In reteta traditionala (la gulas ma refer de data asta) este mentionat ca la sfarsitul prepararii gulasului se adauga cam 10-15 boabe de chimen care au fost in prealabil sparte cu un borcan prin presare, fara mojar si pistil, doar rostogolindu-se borcanul peste boabele de chimen. Cand eram copil, la cantina am mancat supa de chimen, dar era galbena in culoare, probabil ca nu adaugau bulion si ardei rosu. Reteta d-voastra pare interesanta si apetisanta.

    • lauralaurentiu spune:

      Este o reteta cu adevarat gustoasa si mi-ar face placere sa aflu impresiile dumneavoastra in cazul in care o veti pregati. :)

  12. A.N spune:

    Cred ca este ft gustoasa si in afara de aceasta si sanatoasa ! Pofta buna !

  13. A.N spune:

    Cred ca este ft gustoasa si in afara de aceasta si sanatoasa ! Pofta buna !

  14. Raluca spune:

    Am preparat-o, este f gustoasa. Se prepara usor si repede iar gustul este special. Excelenta! Raluca

  15. ONESTA B spune:

    Wooow , si bunica mea avea asa ceva pe perete (in Moldova) acum multi, multi ani … dar nu s-au mai pastrat … totul s-a aruncat , nu ne inchipuiam ca vor fi valoroase(sentimental)

    Cat despre supa , ce sa zic … mi-au fost trezite pailele de la prima ora :)

    Diana

  16. Laura spune:

    Si mama a cusut paretare din alea, aveau si versuri :) Imi pare rau ca au ramas toate pe la tara la bunica si s-au distrus in timp, nu cred ca a mai ramas vreunul. Dar le tin minte, ca le citeam cu drag si invatasem pe de rost versurile respective.

    • lauralaurentiu spune:

      Da :), aveau versuri moralizatoare: „Femeea harnica si frumoasa/ Tine berbatu pe langa casa” :)). Erau frumoase, pentru mine sunt amintiri dragi.