Cautare in site
x inchide
supa de chimen 2

Supa de chimen

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 10.03.2014
4.6
(40)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.6 / 5. Voturi 40

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

− 5 = 2

56 comentarii la Supa de chimen

  1. Mariana spune:

    Mulțumesc, dragă Laura, o voi găti chiar azi!
    Voi folosi pentru prima dată inovația ta. Sunt sigură că va fi delicioasă!

  2. Lacrimioara spune:

    Excelenta rețetă. O gătesc a nu știu câta oară. Foarte gustoasă. Mulțumesc Laura Laurențiu!

  3. Florin spune:

    Asta e supa pe care am gătit-o pentru I-a oară împreună cu copiii mei. Au lucrat cu entuziasm, iar la sfărșit au declarat că e cea mai bună supă. Până și soția recunoaște că fac ciorbe mai bune decît ea. Complimente pentru rețetă, ardeiul acela copt e minunat. Iarna se poate decongela dacă s-a pus, sau folosi pastă de ardei, tot de casă, pentru un gust excepțional.

    Doamne ajută!

  4. Berchi spune:

    Multumesc. Chiar am dorit de ceva vreme sa fac supa de chimen. Am gasit ceva chimen prin casa.
    nu a iesit ca acasa dar fiind prima ma bucur de un gust minunat :).

  5. lisa spune:

    Si cand se pune chimenul maruntit?

  6. Cristina spune:

    Foarte buna! Noi am pus crutoane de lipie libaneza iar supa am pasat-o cu blenderul, deci am facut o supa crema. Va recomand cu caldura sa incercati. Fiului meu i-a placut tare mult.

  7. Diana spune:

    Cum faci sa scoti semintele din supa? Sau le mananci cu totul, in supa?

  8. Ionescu Silvia spune:

    Am facut supa dvs a iesit exceptionala! Va multumesc!!!!

  9. Fratila Adina spune:

    Azi am facut acesta supa,este deosebit de gustoasa!!

  10. Ovidiu spune:

    Oare degeaba i se spune gulasul saracului? In reteta traditionala (la gulas ma refer de data asta) este mentionat ca la sfarsitul prepararii gulasului se adauga cam 10-15 boabe de chimen care au fost in prealabil sparte cu un borcan prin presare, fara mojar si pistil, doar rostogolindu-se borcanul peste boabele de chimen. Cand eram copil, la cantina am mancat supa de chimen, dar era galbena in culoare, probabil ca nu adaugau bulion si ardei rosu. Reteta d-voastra pare interesanta si apetisanta.

    • lauralaurentiu spune:

      Este o reteta cu adevarat gustoasa si mi-ar face placere sa aflu impresiile dumneavoastra in cazul in care o veti pregati. :)

  11. A.N spune:

    Cred ca este ft gustoasa si in afara de aceasta si sanatoasa ! Pofta buna !

  12. A.N spune:

    Cred ca este ft gustoasa si in afara de aceasta si sanatoasa ! Pofta buna !

  13. Raluca spune:

    Am preparat-o, este f gustoasa. Se prepara usor si repede iar gustul este special. Excelenta! Raluca

  14. ONESTA B spune:

    Wooow , si bunica mea avea asa ceva pe perete (in Moldova) acum multi, multi ani … dar nu s-au mai pastrat … totul s-a aruncat , nu ne inchipuiam ca vor fi valoroase(sentimental)

    Cat despre supa , ce sa zic … mi-au fost trezite pailele de la prima ora :)

    Diana

  15. Laura spune:

    Si mama a cusut paretare din alea, aveau si versuri :) Imi pare rau ca au ramas toate pe la tara la bunica si s-au distrus in timp, nu cred ca a mai ramas vreunul. Dar le tin minte, ca le citeam cu drag si invatasem pe de rost versurile respective.

    • lauralaurentiu spune:

      Da :), aveau versuri moralizatoare: „Femeea harnica si frumoasa/ Tine berbatu pe langa casa” :)). Erau frumoase, pentru mine sunt amintiri dragi.

PUBLICITATE
PUBLICITATE