Cautare in site
x inchide
friptura de vitel cu trufa neagra si hribi

Friptura – rulada – de vitel cu hribi si trufe

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 07.06.2012
5
(1)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 1

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 comentarii la Friptura – rulada – de vitel cu hribi si trufe

  1. kyrlucky spune:

    Buna ziua!

    Daca nu am trufe,pot folosi ulei de trufe?…si daca da,cat sa pun? MS!

    • lauralaurentiu spune:

      Nu am folosit niciodata uleiul de trufe, dar cred ca 1 lingurita ar trebui sa fie suficient pentru condimentarea carnii si inca 2-3 picaturi pentru aroamtizarea sosului, cel mai bine e sa gustati, nu stiu cat de intensa este aroma.

  2. Liviutz spune:

    wow… grozava mancare, mi-o si imaginez,  nu mai zic nimic. Felicitari

    • lauralaurentiu spune:

      Nu ti-o mai imagina, ca poate crea stari de agitatie :)). Mai bine pune de-o friptura. Multzam pentru calitatea carnii :).

  3. Felicia spune:

    da, te rog fa-ma …partasa la reteta cu orezul negru. Multumesc. Sanatate si spor in tot ce faci, draga mea!

  4. Laura arata genial!Zici ca e o farfurie de la un restaurant de 5 stele!Felicitari! :*

  5. Rodica_mureszan spune:

    pare interesanta reteta,asa ca s-ar putea sa o incerc cit mai repede

    • lauralaurentiu spune:

      Rodica, multumesc pentru increderea acordata, am convingerea ca nu vei regreta daca vei incerca aceasta friptura.