Cautare in site
x inchide

Friptura de pasare (si nu numai) la punga!

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 15.05.2010
4.5
(13)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.5 / 5. Voturi 13

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 comentarii la Friptura de pasare (si nu numai) la punga!

  1. Ana spune:

    Buna Laura, din start vreau sa zic mersi mult de reteta- foarte simplu de pregatit si gustos. Eu am o mica intrebare – mi-e nu-mi iese efectul caramelizat cum se vede in pozele tale :( ce as putea sa gresesc? Eu fac cu carne de pui si las in cuptor undeva 1ora si 10 min- toate produsele sunt pregatite in final, gustul ne place dar efectul caramelizat nu e. Mersi mult anticipat.

    • Lina spune:

      Pot sa iti raspund eu? ;) Sper ca nu se supara Laura. Ultimele 10 minute in cuptor taie punga de deasupra si lasa cuptorul sa isi faca lucrul – se va rumeni frumos tot continutul pungii.

  2. Tina spune:

    Buna! In primul rand vreau sa te felicit pt. retete si sa-ti multumesc pt. ca ni le pui si noua la dispozitie. Am si eu o intrebare. Spune-mi te rog frumos de unde ai cumparat tu acea punga pt. cuptor pt. ca eu am cautat in vreo 4 supermaketuri si nu am gasit. 

    • lauralaurentiu spune:

      Am cumparat-o de la real, se gasea acolo unde sunt hartia de copt, folia alimentara etc. Cutia seamana mult cu a hartiei de copt, dar in interiorul ei este un sul cu un cilindru din folie. Mult spor!

      2012/3/15 Disqus

  3. danuta spune:

    ffff bine arata o sa fc s eu

  4. laura spune:

    Arta tare bine!!!!

  5. Geanina spune:

    Buna Laura

    Tot navigand pe net am vazut o adresa de blog "cuina banateana", banateanca fiind(dar mutata de 5 ani in Bucuresti)evident ca am intrat sa vad despre ce e vorba(mai ales ca imi vine un dor frecvent de TM)si crede-ma ca de atunci intru zilnic sa vad ce ai mai postat.
    Referitor la blog vreau sa te felicit pt retetele minunate pe care le impartasesti cu noi si poate ca nu ma crezi dar acum in week-end cand am fost la TM(caci acolo e acasa pt noi!!!)m-am gandit la tine si la retetele tale….(desi eu sunt la cura de slabire hahaha)

    te pup
    Geanina

  6. lauralaurentiu spune:

    Anca, sa stii ca intr-adevar sunt gustoase :) . Multumesc pentru vizita!

  7. lauralaurentiu spune:

    Maria, multumesc si eu! Sper sa gasesti punga, e tare faina :) .

  8. lauralaurentiu spune:

    Felis – multumesc pentur vizita! Incearca smecheria asta, o poti adapta gusturilor proprii si iese o nebunie de gusturi!

  9. ANCA spune:

    arata tare gustoase!!

  10. Anonymous spune:

    Si pe mine ma-ti omorat!!!!!!!!!!!
    Oaaaaaaaaaaa
    Sunte-ti super tare Doamna Laura

    As vrea sa fac si eu dar nu stiu daca o sa gasesc asa ceva aci ma refer la punga Oricum o sa incerc sa improvizez cu ceva
    Va pup si va doresc mult succes in continuare
    Maria
    Multumesc din toata inima pentru toate retetele

  11. felis spune:

    Laura… wow… cat de bine arata… si ce idee cu cartofii scobiti si umplutura data la blender… Nici eu nu stiam de aceasta folie. Sigur am s-o caut. Multumim de reteta si dei… Sigur am sa incerc.

  12. lauralaurentiu spune:

    Laura, se gasesc, sunt pe rafturile cu hartie de copt, folie de aluminu, film alimentar etc. Repet, eu am achizitonat-o pe a mea dintr-o eroare, dar nu regret deloc!

  13. Laura spune:

    Si se gasesc asemenea pungi in comert? Trebuie sa casc ochii mai atenta. Imi inchipui ce nebunie de papica iasa. Miam miam.:)))))))))))))

  14. lauralaurentiu spune:

    Ovidiu – Doamne apara si ma pazeste! Cum sa fac una ca asta? :P Uite, tocmai am rontzait ultimele oscioare, mi-am lins temeinic deshtele lipicioase si n-am nici un simptom ingrijorator! :))

  15. Ovidiu spune:

    Ne O M O R I !!! :)