Cautare in site
x inchide
dulceata de capsuni reteta + sirop de capsuni reteta laura laurentiu

Dulceață și sirop de căpșuni pregătite în același timp

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 31.05.2016
Rating
4.9
(83)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(83)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 comentarii la Dulceață și sirop de căpșuni pregătite în același timp

  1. Eva Suta spune:

    Multumiri si pentru aceasta reteta minunata si foarte bine explicata . Toate retetele publicate pe acest site sunt delicioase, aspectuoase , si sunt explicate in cele mai mici detalii . Abia asteptam urmatoarea reteta !

  2. Monic spune:

    Din pacate nu a fost deloc explicit cat trebuie fiert siropul.
    Batem câmpii cu niste cratiti și borcane sterilizate, in loc sa pui date esențiale.
    Aveam o părere bună, păcat!

    • Nu e explicit, ziceți? După spumare, am scos 500 ml. de sirop. Imediat după ce am scos siropul, am adăugat înapoi căpșunile și le-am fiert exact 15 minute. Pe ceas. Nu știu ce e atât de dificil de înțeles. Aș putea ”bate câmpii” și emite păreri despre cititorii care nu pot procesa un text atât de simplu, dar n-ar avea niciun rost.

  3. Georgy spune:

    Bună ziua.cam.cat se lasa siropul sa fiarbă după ce am.scos fructele? Multumesc!

    • E irelevant. Dacă aveți o cratiță foarte largă, evaporarea apei va fi mai rapidă, implicit timpul de fierbere mai scurt. Și invers, pentru o cratiță mai strâmtă. Îl lăsați să fiarbă până vă place consistența.

  4. Anca spune:

    Buna ziua!
    Este prima data cand incerc sa fac dulceata/sirop. As dori sa stiu, cat fierbem siropul ramas dupa ce am luat capsunile din el?
    Multumesc frumos!

  5. Mihaela spune:

    Voi incerca si eu la anul reteta de sirop atat doar ca voi utiliza zeama de la lamaie, poate nu e acelasi lucru dar nu prea agreez sarea de lamaie.
    Pentru dulceata eu tineam fructele cu zaharul si zeama de la lamaie la frigider timp de 24h si apoi fierbeam. Intr-adevar fierbeam mult dar voi incerca si aceasta varianta.
    Cred ca merge si cu visine, zmeura, nu?

  6. Madalina spune:

    Wow, arata minunat si cred ca e grozava la gust! :)