Cautare in site
x inchide
dulceata de capsuni reteta + sirop de capsuni reteta laura laurentiu

Dulceață și sirop de căpșuni pregătite în același timp

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 31.05.2016
4.9
(28)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.9 / 5. Voturi 28

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 comentarii la Dulceață și sirop de căpșuni pregătite în același timp

  1. Eva Suta spune:

    Multumiri si pentru aceasta reteta minunata si foarte bine explicata . Toate retetele publicate pe acest site sunt delicioase, aspectuoase , si sunt explicate in cele mai mici detalii . Abia asteptam urmatoarea reteta !

  2. Monic spune:

    Din pacate nu a fost deloc explicit cat trebuie fiert siropul.
    Batem câmpii cu niste cratiti și borcane sterilizate, in loc sa pui date esențiale.
    Aveam o părere bună, păcat!

    • Nu e explicit, ziceți? După spumare, am scos 500 ml. de sirop. Imediat după ce am scos siropul, am adăugat înapoi căpșunile și le-am fiert exact 15 minute. Pe ceas. Nu știu ce e atât de dificil de înțeles. Aș putea ”bate câmpii” și emite păreri despre cititorii care nu pot procesa un text atât de simplu, dar n-ar avea niciun rost.

  3. Georgy spune:

    Bună ziua.cam.cat se lasa siropul sa fiarbă după ce am.scos fructele? Multumesc!

    • E irelevant. Dacă aveți o cratiță foarte largă, evaporarea apei va fi mai rapidă, implicit timpul de fierbere mai scurt. Și invers, pentru o cratiță mai strâmtă. Îl lăsați să fiarbă până vă place consistența.

  4. Anca spune:

    Buna ziua!
    Este prima data cand incerc sa fac dulceata/sirop. As dori sa stiu, cat fierbem siropul ramas dupa ce am luat capsunile din el?
    Multumesc frumos!

  5. Mihaela spune:

    Voi incerca si eu la anul reteta de sirop atat doar ca voi utiliza zeama de la lamaie, poate nu e acelasi lucru dar nu prea agreez sarea de lamaie.
    Pentru dulceata eu tineam fructele cu zaharul si zeama de la lamaie la frigider timp de 24h si apoi fierbeam. Intr-adevar fierbeam mult dar voi incerca si aceasta varianta.
    Cred ca merge si cu visine, zmeura, nu?

  6. Madalina spune:

    Wow, arata minunat si cred ca e grozava la gust! :)

PUBLICITATE
PUBLICITATE