Cautare in site
x inchide
Chec Raffaello cu cocos si crema de vanilie

Chec Raffaello cu cocos si crema de vanilie

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 07.02.2012
4.8
(6)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 6

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

55 − = 45

60 comentarii la Chec Raffaello cu cocos si crema de vanilie

  1. alina_agil spune:

    imi cer scuze acu am vz

  2. alina_agil spune:

    scuzama dar unde scrie in reteta la ingrediente laptele praf? pentru ca sincer nu vad nici gramajul nici denumirea si as vrea si eu sa fac checul

  3. dana spune:

    Cu ce se poate inlocui laptele praf? Multumesc.

  4. Clau Dem spune:

     …daca se pune pe deasupra o glazura din ciocolata alba cu lapte condensat este….extraordinar de bun

  5. Janina spune:

    tragedie, nu mi-a iesit crema, e moale si nu stiu de ce , poate pt ca nu am lasat-o sa fiarba ? cand am vazut ca s-a ingrosat am si luat-o de pe foc, am pus o parte din ea asa moale cum era, cu restul o sa ornez checul. abia satept sa il gust, sotul meu e innebunit dupa vanilie si nuca de cocos, asa ca am gasit o reteta exact pe gustul lui. merci d-na laura pt toate retetele

    • lauralaurentiu spune:

      Janina, am inteles ca nu s-a intarit crema, daca nu ai fiert-o destul, sigur ca nu s-a intarit, dar apoi ai zis „cand am vazut ca s-a ingrosat am luat-o de pe foc” si acuma nu mai inteleg nimic… s-a intarit sau nu? Sau nu s-a intarit, dar s-a ingrosat :))?

      Iti multumesc si eu pentru apreicere si sper din suflet sa-ti reuseasca checul, iti tin pumnii sa se termine cu bine!

      2012/3/6 Disqus

  6.  Draga LAURA multumesc,pentru bucatele bune pe care le POSTEZI-daca,nu deranjez,te rog spune de unde pot sa iau seminte,sau rasaduri de VARZA,romineasca,sarmalele tale arata superb ,varza mea (turceasca)nu se fierbe ,este tare si foile groase.

    • lauralaurentiu spune:

      Draga mea, incearca sa cauti pe google vreun magazin de seminte online, poate livreaza si in Germania.

    • Maria Stoica spune:

       Domna Victoria si eu locuiesc in germania si am gasit la un magazin sarbesc sau rusesc varza ca in romania imi ies niste sarmalute tare gustoase si varza se topeste in gura

  7. super reteta..eu si mami am vrea sa le facem pe toate odata:)
    si inca ceva…canti minunat

  8. carmen spune:

    Interesant,arata foartebine,iar gustul mi-l imaginez.Trebuie musai inercat.

    carmen

  9. Apetito spune:

    tot eu…am masurat forma, lichidul recomandat ajungea pana aproape de buza formei, asa ca am adaptat totul la 4 albusuri & co.

  10. Apetito spune:

    Am facut guguluful si dus intr-o vizita, a avut succes nebun! multzam mult pt reteta. n-am avut lapte praf si l-am inlocuit cu praf de custard, tare proasta idee…;P, data viitoare – pentru ca ea va exista – n-o mai fac.
    imaginea e nuda, fara decoratie. care decoratie, adica cioco alba si kokos ras, face „toti banii” :))

    • lauralaurentiu spune:

      Arata tare bine :). si ai o forma faina (culmea, am avut si eu una asemanatoare, din silicon… nu vrei sa stii ce a patit :))! Da’ spun: cand m-am mutat aici, la casa, era ambalata impreuna cu alte maruntisuri intr-o cutie mare, pe care am depozitat-o pe terasa. Cand am deschis cutia, dupa vreo saptamana, ce crezi, frumoasa mea forma de silicon era roasa de soareci =)) )

      • Apetito spune:

         sireaca…
        avea pesemne inca „gust” in ea…sau dadu vreun Ratatouille de ea ;)

        motiv probabil sa cumperi alta.
        eu una nu sunt superentuziasmata de silicoane, de niciun fel dealtfel…decat ca se desfac lesne

      • lauralaurentiu spune:

        Nu stiu ce-o fi avut ce n-o fi avut, ca „Ratatouille” a ros si plicuri cu praf de copt, chibrituri, cosulete de hartie pentru briose si nu mai stiu cate :))! Mie imi placea forma ei, era ondulata asa ca a ta si mai inalta :).

        2012/2/22 Disqus

  11. ariadna_75 spune:

    am reusit(cu efort mare) sa am rabdare sa se raceasca checul.
    Rabdarea a fost rasplatita -checul(eu l-am facut fara crema) e pe gustul meu,e pufos , aromat, e perfect.

  12. Raluca spune:

    Buna doamna, eu gaura in mijloc am numai la tava cu 26diametru:( oare sa dublez canitatile?ce-mi sugerati?

    • lauralaurentiu spune:

      Nu trebuie sa dublezi cantitatile, e ok si asa, diferenta nu e foarte mare, poateca va iesi ceva mai putin inalt, dar trebuie sa fie bine :).

  13. Claudia spune:

    Buna ziua tuturor! Am facut ieri acest chec, cu diferenta ca nu am batut albusurile, ci le-am amestecat ca atare in compozitie. A iesit ok, exact ca in poza. Deja ma gindesc la o prajitura asemanatoare, dar cu crema gen tiramisu (cafea + rom).
    Toate cele bune!

    • Anonim spune:

      Claudia, daca ai fi batut albusurile probabil ar fi iesit mai pufos. Ma bucur ca esti multumita de rezultat, sa iti fie de bine si cred ca trebuie sa fie foarte buna si varianta cu crema propusa de tine.

      2012/2/13 Disqus

  14. Maraoravita spune:

    …..un deliciu ….

  15. alinutzika spune:

    arata ff bine!

  16. Eugen Lupu spune:

    superb arata,sigur am sa il incerc>:D<

  17. Aurelia spune:

    mai intru odata – am ¨cercetat¨sursa – pai, mama draga, lucrarea ta este arta completa, felia de chec se vede pu-foa-sa pe cand felia de la sursa se vede cam uscata… da, saraca …
    iubita tu dai clasa ca de obicei – la revedere pe alta data, dectevii lucreaza asa ca asteptam alte bu-na-tati .

  18. Aurelia spune:

    atata pot sa scriu: woooooooow

  19. Irina spune:

    Mega tare. E o avalansa la mine in gura dupa ce am vazut si am citit despre aceasta magnifica prajitura. incerc cat pot de repede sa fac si eu.

  20. Minunata reteta! Ca de obicei ne rasfeti numai cu bunatati!

  21. ONESTA B spune:

    Cred ca va fi primul chec , ce-mi va placea si nu va fi nici inecacios .Multumesc Laura !

  22. Maria spune:

    Superb ca de obicei
    Multumesc  pentru tot doamna Laura,pentru daruirea dumneavoastra si pentru toata munca caci banuiesc ca nu e lucru usor sa faci si praji si sa faci si poze si sa le pui pe blog.
    Eu va sunt foarte recunascatoare si dumneavostra si celorlalte fete voua care cu atata daruire si munca faceti asta
    Eu va multumesc inca o data  si va doresc numai bine
    Maria

  23. Hapleablog spune:

    Cred ca merge de minune mai ales alaturi de o cescuta de cafea…

  24. Elena spune:

    Buna seara,doamna Laura,sa stiti ca este pt prima data cand intru pe site-ul dumneavoastra si nu pot avea decat cuvinte de lauda,ma bucur atat de mult ca v-am descoperit,deja mi-am printat o multime de retete din toate categoriile care le aveti.Ma bucur enorm sa am inca o sursa f.buna de inspiratie in bucatarie.Sunteti o doamna de exceptie.Sotul cred ca este cel mai castigat din aceste „experimente” ale dumneavoastra din bucatarie.Va doresc la cat mai multe retete sa pot sa devin si eu o „mica” bucatareasa.Va pup.

    • Anonim spune:

       Elena, iti multumesc foarte mult pentru aprecieri. Daca vei incerca retetele printate, astept cu mare interes impresiile tale. Nu ma indoiesc ca vei deveni o bucatareasa atat de mare cat iti doresti :).

  25. Mina Lang spune:

    Esti o super gospodina!!!!Tot,absolut tot ce ai postat aici imi place!
    Felicitari de mai multe ori!

  26. Mercal Mercali spune:

     superrb mai iau 1 kg numai salivand:))

  27. Ersilia spune:

    Din nou, m-ai lasat fara grai si cu muuulta apa- n gura.Am sa-l fac si eu dar in tava de chec dreptunghiulara,cred ca din 3 oua  ..ce zici?Te pup!

    • Anonim spune:

       Eu am o tava dreptunghiulara mare, are exact acelasi volum ca si cea rotunda cu gaura la mijloc (forma in care am copt checul cu vin). Cel mai bine e sa masori volumul asa cum am spus. Succes, nu ma indoiesc ca o sa iti reuseasca perfect!

      • Raluca_bozintan spune:

        Ma declar TAMPITA!!!!aSTEPT DE CEVA VREME SA FAC ACEST CHEC (SPUN CA ASTEPT IN SENSUL CA SA AM SI LAPTE PRAF SI SMANTANA GRASA SI COCOS SI PASTAIE DE VANILIE).TOATE AU FOST PERFECT!AU DECURS CONFORM PLANULUI…PANA CAND TAMPITA DE MINE AM TURNAT NU 1/3 DIN ALUAT CI CAM 1/2 SI CE S-A INTAMPLAT????PAI NU MI-A AJUNS ALUATUL SA AKOPAR TOATA CREMA SI SUNT O TAMPITA AM VRUT EU SA PAR MAI DESTEPTA SI AKUMA IMI DAU CU CAPU DE PERETI DOAMNA!!!!!!!!!!DAR ….GUSTUL ESTE…..MMMMMM COPLESITOR,KIAR DIVIN AS SPUNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DAR NU IL POT POSTA ASA CUM MI-AS FI DORIT PE FACEBOOK:((((((((!

  28. ana spune:

    yammmmy yammmm…….

  29. Gabriela Timisoara spune:

    iar nu pot vedea pozele  :(
    dar ma descurc si fara ele , in weekend sigur se face!

  30. elisabeta spune:

    Arata foarte bine, il voi pregati la sfarsit de saptamana

Advertising
Advertising