Cautare in site
x inchide
reteta biscuiti graham, graham crackers, biscuiti cu faina graham

Biscuiti Graham

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 26.06.2012
5
(1)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 1

Fii primul care acorda o nota!

Au incercat aceasta reteta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 comentarii la Biscuiti Graham

  1. Livia spune:

    Gata!
    I-am făcut cu miere și cu faina integrala de grâu.
    Am completat cu zahar alb vreo 10 gr pentru că nu mi-a ajuns cel brut. A ieșit cam dulce pt gustul meu.
    La întins i-am întins prea tare pe margini. Iar în mijloc unde a crescut cel mai tare au ieșit puțin înecăcioși.
    Data viitoare or sa îmi iasă mai bine. ?
    P.S.: am vrut să atașez poza dar vad ca nu se poate…

  2. Cristina spune:

    Buna Laura,

    Melasa as putea s-o inlocuiesc cu miere? De asemenea, care e exact faina graham? Pot folosi faina integrala, sau trebuie o faina speciala. Am cautat prin cateva super marketuri si nu am gasit special graham, asa ca ma intrebam. Multumesc frumos,

    Cristina

    • lauralaurentiu spune:

      Buna, Cristina, poti folosi miere, daca nu ai problema falsa ca mierea ar deveni toxica atunci cand e incalzita :)). Nu am nici eu problema asta, mi se pare o aberatie. Faina poti folosi si integrala, sigur ca da. Te astept cu vesti bune.

      2014-02-06 Disqus :

      • Cristina spune:

        Multumesc, tocmai i-am facut si au iesit foarte gustosi.. dar am o problema cu modelarea. Imi vine foarte greu sa-i intind. Nu inteleg cum ies 2 tavi…. eu m-as descurca si cu una. Ai vreo sugestie in ceea ce priveste tehnica de modelare?

        Multumesc frumos

      • Cristina spune:

        Multumesc, tocmai i-am facut si au iesit foarte gustosi.. dar am o problema cu modelarea. Imi vine foarte greu sa-i intind. Nu inteleg cum ies 2 tavi…. eu m-as descurca si cu una. Ai vreo sugestie in ceea ce priveste tehnica de modelare?

        Multumesc frumos

      • lauralaurentiu spune:

        Cristina draga, mie tehnica asta cu foaia de copt mi s-a parut foarte ingenioasa si eficienta. Insista cu vergeaua :). Poti incerca si sa-i intinzi pe planul de lucru infainat, daca ti-e mai usor.

      • Cristina spune:

        Pai si mie mi-a functionat tehnica cu foaia de copt, pentru ca altfel mi se lipeau ingrozitor de sucitor, dar as fi vrut sa reusesc sa-i intind mai mult. Oricum, nu castigau ei nici un premiu de frumusete, dar au fost deliciosi si pana la urma asta conteaza. Reteta este exceptionala si o s-o fac din nou in mod sigur.

    • lauralaurentiu spune:

      Buna, Cristina, poti folosi miere, daca nu ai problema falsa ca mierea ar deveni toxica atunci cand e incalzita :)). Nu am nici eu problema asta, mi se pare o aberatie. Faina poti folosi si integrala, sigur ca da. Te astept cu vesti bune.

      2014-02-06 Disqus :

  3. lucia spune:

    se poate si fara melasa?eventual sa pun zahar brut din trestie de zahar?

  4. Ionela spune:

    As putea face eu faina graham daca am tarate si faina alba? Daca da,cam ce cantitati? Melasa as putea s-o inlocuiesc cu altceva?

  5. Rocsi_1612 spune:

    Ce buni , dar ce draguti!

  6. andreea spune:

    unde as putea gasi melasa?