Cautare in site
x inchide
khachapuri reteta laura laurentiu

Khachapuri – rețetă de plăcintă georgiană cu brânză

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 20.03.2019
4.7
(63)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.7 / 5. Voturi 63

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Au incercat aceasta reteta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

− 2 = 1

10 comentarii la Khachapuri – rețetă de plăcintă georgiană cu brânză

  1. Nicolescu Ionela Eufimia spune:

    Am salivat citind reteta ! Abia astept sa o fac ! Multa sanatate va urez !

  2. Olga spune:

    E un delicates nemaipomenit. Am mâncat așa ceva la restaurantul georgian din Chișinău, Moldova..e fenomenală plăcinta, atât în această variantă, cât și în cea cu formă de pizza. Al treilea fel nu am apucat să îl gust. Voi salva cu drag rețeta foarte bine descrisă (încât a început să mă doară stomacul de poftă și foame :-D )

  3. Corina spune:

    Ne făcea și bunica, iarna, dar le spunea bărcuțe.
    Sunt foarte gustoase și deosebit de arătoase! Copiii mei le adoră!

  4. Ana spune:

    Buna seara
    multumesc pentru minunata reteta. Seamana cu pida turceasca . Va urmaresc si ma si inspir din retetele dvs . deseori.
    Pentru publicitate cum se procedeaza?
    Noapte buna .
    La revedere

  5. APOSTOL VIORICA spune:

    Multumim pentru reteta! Arata bine barcutele,merita incercate!

  6. Alina spune:

    asa e cum ziceti d`stra e un produs traditional care se numeste hachapuri po adjarski.. bineinteles ca sunt unspe mii de retete. e genul de reteta care fiecare gospodina il face in felul sau. pot fi schimbate ingredientele si aluatul dar de obicei se respecta casul suluguni (l-am adaptat si eu cu mozzarela si are gust foarte asemanator) si modul de lucru al aluatului indiferent de proportii.. trebuie sa fie bine dospit foarte bine.. aluatul d-stra este foarte bun insa putin dospit de aia asa plat.. eu am reteta de la bunica mea care este de loc din Armenia… eu personal fac lichidul cu jumate lapte jumate apa,, este mai bun.

  7. Alina spune:

    Foarte reusita reteta si inlocuirea in zona noastra casului suluguni cu mozzarella este o idee foarte buna, fac parte din aceeas categorie. daca ne luam dupa reteta originala e putin gresit aluatul.. genul acesta de aluat se lasa sa creasca cam 4 ore.. si de dorit in bile deja putin aplatizate.. si cand il intindem o facem cat mai finut ca sa nu spargem bulele dospite..acest aspect face diferenta la hachapuri fata de un alaut abisnuit.. se mai poate intinde compozitia de branza pe toata turta si rulata cu ea asa este si mai bun.. Multumim pt reteta.

PUBLICITATE
PUBLICITATE