Cautare in site
x inchide

Budincă de chia cu lapte de migdale – rețetă de desert vegan preparat la rece

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 30.03.2024
Rating
5
(33)
budinca de chia cu lapte vegetal reteta simpla de desert vegan
SARI LA RETETA
Rating
5
(33)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 comentarii la Budincă de chia cu lapte de migdale – rețetă de desert vegan preparat la rece

  1. Sandu spune:

    Am respectat intocmai instructiunile si…surpriza: dupa ce a stat o noapte intreaga la frigider nu s-a intamplat nimic.
    Am cautat aceeasi reteta la altii, iar cantitatea de seminte trebuie sa fie de 100 gr la 250 ml lapte de migdale. A mers!
    Adieu!

    • Depinde de așteptări, dacă ați crezut că veți putea tăia budinca asta cu cuțitul, asta nu se poate, e un gel ușor coagulat. Comentariul dumneavoastră, însă, îmi dă impresia că nu ați încercat rețeta deloc, doar ați simțit nevoia să consemnați ceva tendențios pe site-ul meu. Mai mulți dintre cititorii mei au încercat rețeta și au încărcat și poze cu reușita lor, pe pagina Facebook a blogului. Dumneavoastră, dacă ați fi folosit într-adevăr chia și nu mac sau alte semințe, acestea nici măcar nu au nevoie de o noapte întreagă pentru a coagula acea cantitate de lichid, ci de doar de vreo două ore. 100 de grame de semințe de chia la 250 de mililitri de lichid e enorm, eu nu aș recomanda să încercați așa ceva, s-ar putea să vă cauzeze un disconfort digestiv serios. În fine, nu e treaba mea cât și cum le place unora să-și dea aere, decât dac-o fac pe site-ul meu. Adieu et bonne chance!