Blog

Cornulețe fragede cu unt și smântână – umplute cu nucă și gem
Cornulețe fragede cu unt și smântână – umplute cu nucă și gem – rețetă pas cu pas. Cum se face …

Sfeclă umplută cu nuci
Sfeclă umplută cu nuci, rețeta simplă, vegană, rustică, plină de arome, sfeclă roșie scobită în interior și umplută cu miez …

Jumări și untură de porc făcute în casă – rețetă simplă pas cu pas
Jumări și untură de porc făcute în casă – rețetă simplă pas cu pas. Cum se topește slănina de porc …

Cozonac după rețeta celebră a lui Păstorel Teodoreanu – rețeta video
Cozonac după rețeta celebră a lui Păstorel Teodoreanu – rețetă video. Cozonacul cu 150 de ouă sau cozonacul ”literar”, încercat …

Prăjitura Curcubeu – Regenbogen Schnitte – rețetă veche șvăbească
Prăjitura Curcubeu – Regenbogen Schnitte – rețetă veche șvăbească din Banat. Prăjitura Curcubeu – Regenbogen Schnitte, un fursec mai elaborat, …

Fursecuri simple pentru Moș Crăciun
Fursecuri simple pentru Moș Crăciun, o rețetă atât de simplă încât o pot face și copiii. Fursecuri simple cu zahăr …

Tort de ciocolată cu vin roșu
Tort de ciocolată cu vin roșu și mirodenii cu parfum de Sărbători, rețetă culinară pas cu pas, ilustrată cu imagini. …

Risotto cu ciuperci si piure de mazare
Risotto cu ciuperci și piure de mazăre, rețetă simplă dar extrem de elegantă și savuroasă. Risotto cu piure de mazăre …

Prajitură cu bulion – rețetă de post – foi cu bulion umplute cu cremă și gem
Prajitură cu foi cu bulion – rețetă de post. Cum se face prăjitura cu bulion tradițională în varianta de post. …

Găluște slovăcești – rețetă tradițională a slovacilor din Banat
Găluște slovăcești – rețetă veche. Rețetă tradițională din bucătăria slovacilor din Banat – găluște aburite cu nucă, scorțișoară sau mac. …

Hummus cu dovleac
Hummus cu dovleac, rețetă inspirată din bucătăria Orientului Mijlociu, simplu de preparat, gustos și sănătos, cu ingrediente ieftine și la …

Salata Waldorf
Salata Waldorf, rețetă simplă de salată pe bază de țelină verde Apio, fructe și nuci, asezonate cu un dressing de …