Blog

Piept de rață cu portocale rețeta clasică
Piept de rata cu portocale reteta clasica, delicioasa si rapida. O reteta de piept de rata cu portocale, mod de …

Prăjitură cu brânză, bezea și gem, rețeta maghiară Rákóczi túrós
Prăjitură cu brânză, bezea și gem, rețeta maghiară Rákóczi túrós. Rețeta maghiară clasică a prăjiturii Rákóczi túrós. Prăjitură fină cu aluat …

Spanac soté cu unt și usturoi – rețetă de garnitură rapidă și gustoasă
Spanac soté cu unt și usturoi – rețetă de garnitură rapidă și gustoasă. Spanac sauté – soté – o garnitură care …

Fursecuri spirală
Fursecuri spirală cu dulce de leche, rețeta simplă. Aluat de fraged de fursecuri. Fursecuri spirală cu dulceață de lapte – …

Risotto cu parmezan și verdeață
Risotto cu parmezan și verdeață, o rețetă extrem de simplă, cu ingrediente puține dar de calitate, naturale și aromate. Un …

Plăcintă cu brânză cu foi subțiri de casă
Plăcintă cu brânză cu foi subțiri de casă – rețetă pas cu pas, cu fotografii. Foi subțiri de plăcintă, cum …

Tocăniță de porc – rețetă tradițională
Tocăniță de porc – rețetă tradițională cu poze pas cu pas. Ce bucăți de carne să alegem pentru o tocăniță …

Supa-cremă de usturoi cu cartofi
Supa-cremă de usturoi cu cartofi, rețeta simplă și economică, cu o textură cremoasă și fină. Cum să pregătești o supă …

Friptură înăbușită de porc – cu ceapă și muștar
Friptură înăbușită de porc – cu ceapă și muștar, rețetă ilustrată cu poze. Cum se pregătește o friptură înăbușită gustoasă? …

Česnica – cesnița – prăjitura tradițională a Crăciunului Sârbesc – cu foi de casă (video)
Česnica – cesnița – prăjitura tradițională a Crăciunului Sârbesc, rețetă pas cu pas, inclusiv tutorial video cu tehnica întinderii foilor …

Mușchiuleț de porc umplut, copt în prapur – rețetă măcelărească tradițională
Mușchiuleț de porc umplut, copt în prapur – rețetă măcelărească tradițională. Mușchiuleț de porc umplut, preparat la cuptor, protejat de …

Gulaș de vițel cu găluște și cartofi – rețetă ungurească
Gulaș de vițel cu găluște și cartofi – rețetă ungurească pas cu pas. Care sunt aromele obligatorii ale unui gulas …