Cautare in site
x inchide
chec cu iaurt reteta chec cu iaurt si afine reteta pentru un chec pufos cu iaurt

Chec cu iaurt, lămâie și afine sau fructe de pădure

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 27.04.2020
4.7
(199)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.7 / 5. Voturi 199

Fii primul care acorda o nota!

Ne gasesti si pe

Știri culinare cu subiect asemănător:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

+ 34 = 42

29 comentarii la Chec cu iaurt, lămâie și afine sau fructe de pădure

  1. Maria spune:

    Am incercat varianta cu visine, necopt este delicios, astept finalul. Singurele emotii le am legat de cantitatea de visine ca am pus cam multe, sper sa creasca macar jumatate din al dvs. Revin cu rezultatul final ?

  2. Anca Racolta spune:

    Cel mai delicios chec !

  3. Ramona spune:

    Acest chec este super super bun.Il fac cat de des posibil!??

  4. Simina Ionescu spune:

    A ieșit delicios, mulțumesc pentru reteta!

  5. Felicia spune:

    Oare as putea sa le coc in forme de briose sau ar dura prea mult pana ajung in cuptor? Sau in forma patrata? Nu am acum forme de chec

  6. Georgiana spune:

    Am testat reteta, insa fara fructe (nu am avut). Checul iese perfect, mi s-a parut si mai bun a doua zi. Va multumesc si va sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce faceti. Succes in continuare!

  7. Raluca spune:

    Delicios! O rețetă extrem de bine explicată cu detalii foarte utile! A ieșit la fel ca în poză! Mulțumesc! <3

  8. Denisa spune:

    Se pot folosi si fructe congelate?

  9. Isa spune:

    Bravissimo

  10. Rusa Gabriela spune:

    Acum l am facut si eu, il am la cuptor! Sper să îmi iasă si ale mele fetițe sa il savureze cu plăcere ! Din păcate din neatenție am cumparat iaurt grecesc cu afine, nu am vazut până când nu mă apucasem de rețetă ! Sper sa nu fie o greșeală și să îmi reușească rețeta! Va multumesc pt .rețelele detaliate si vă urmăresc !?

  11. Dana D spune:

    Am facut aseara acest chec. Este putin spus minunat! Este o reteta extrem de usoara si daca respecti cu sfintenie toate indicatiile, incepand cu gramajul ingredientelor si continunand cu ordinea acestora, consider ca este imposibil ca la final sa nu rezulte un produs perfect (evident un rol foarte important il are si cuptorul!!!)
    Multumim mult pentru aceasta reteta!

    • Mă bucur foarte mult că v-a reușit și a ieșit pe placul dumneavoastră! Așa este, cheia reușitei este atenția acordată tuturor detaliilor din rețetă, care nu sunt scrise doar ca să iasă mai multe cuvinte la număr, cum cred unii. Vă mai aștept cu drag!

  12. Eu l-am facut chiar ieri (07.07.2020) a iesit minunat, a crescut precum cel facut de dvs, doamnelor care nu le-a iesit, cred ca e vb. doar de cuptor. Este fenomenal, o reteta aproximativ la fel fac si eu dar pe baza de mai muta lamaie, ii fac suplimentar si un sirop de lamaie pe care il pun dupa ce il coc si o glazura ulterior de felii de lamaie facute intr-un sirop gros cu zahar.
    Va urmaresc de mult timp, retele dvs. sunt ft. aproape de gusturile mele si ale familiei mele, sunt ft. bucuroasa ca inca se mai gatete romaneste :)
    Felicitari in continuare si mult succes!

  13. Maria spune:

    Eu am pus si zeama si coaja de lime, sper ca nu l-am stricat. ?

  14. Anca spune:

    Bună ziua,
    Păcat ca nu pot atașa poza si nici un pic de miros din acest minunat chec. A ieșit o minunăție, nu a crescut foarte mult ca am pus căpșuni si sunt mai grele ?, dar a ieșit excepțional ca și gust. A, am uitat sa zic:am pus si nucă de cocos. ☺️? Va mulțumesc frumos pentru rețetă. Delicioasă. ?

  15. Raluca spune:

    Checul meu este la cupror, la 180 de grade, de 75 de minute si nu trece inca proba scobitorii …cuptorul este electric cu aer circulant. Sper sa fie totul ok pana la final pentru ca arata foarte bine!

  16. Flo spune:

    Am incercat checul dumneavoastră și, ca de fiecare data in ultimii ani, l-am ratat. Miroase Grozav și este gustos, ca l-am gustat, dar a fost crud ca de fiecare data. L-am pus la cuptor 45 de minute la 165 (la mai mult, cuptorul meu îl rumenește prea repede și trebuie sa deschid sa pun staniol deasupra), a crescut frumos, am deschis usa după 43, l-am încercat și era perfect copt, și l-am mai lăsat cele 2 minute rămase. L-am scos și l-am pus direct pe un grătar, pe o parte. Și racindu-se, a devenit compact și s-a lăsat. Și așa mi se întâmpla cu toate checurile. Toate prăjiturile îmi ies, asta este imposibil, devine mereu compacta și cruda. Unde greșesc? Mulțumesc mult pentru ajutor și mult succes in continuare

    • Îmi pare foarte rău să aud asta! Doar că, la punctul 1 din modul de preparare al acestei rețete scrie clar: ”Pornim cuptorul și îl fixăm la 180°C.” Iar punctul 11 vă reamintește temperatura: ”…băgăm al nostru chec cu iaurt în cuptorul preîncins la 180°C, la o înălțime medie.”. La punctul 12, lămuriri clare despre timpul de coacere: ”Coacem al nostru chec cu iaurt 50-55 de minute”. De ce ați decis dumneavoastră să coaceți acest chec doar 45 de minute și la 165 de grade, mi-e greu să înțeleg. Este clar, însă, dacă după coacere se compactează, categoric nu este bine copt checul. Încercați să repetați experiența respectând toate recomandările din rețetă.

  17. Dumitrita spune:

    Un chec extraordinar de bun. Delicios!

PUBLICITATE
PUBLICITATE