Cautare in site
x inchide
bezele reteta pas cu pas explicata detaliat bezele de casa reteta bezele de casa reteta laura laurentiu

Bezele – rețeta perfectă cu care nu dai greș

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 07.05.2020
Rating
4.9
(191)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(191)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 comentarii la Bezele – rețeta perfectă cu care nu dai greș

  1. Mirela spune:

    Foarte rar imi ies retetele de pe Internet, incat renunt sa mai fac ce imi propun. Azi insa mi-au ramas multe albusuri si chiar nu vroiam sa le arunc sau sa fac vreo omleta „sanatoasa ” asa ca mi-am luat inima in dinti si am cautat reteta de bezele. Imi placeau foarte mult in copilarie, le gaseam doar in Sinaia, oricum, am gasit reteta dvs si vreau sa va multumesc din suflet. Este prima reteta care mi-a iesit din prima! Toate „tip”-urile s-au dovedit foarte utile. Multumesc mult!!

  2. Nicolae Lazăr spune:

    Foarte Bune.Dar….Prea Multă Vorăjeală.Nu Suport .

  3. Ioan spune:

    Bună ziua.
    Drept să spun este prima data când am reușit sa fac bezele după rețeta dumneavoastră. Pentru pandișpan am folosit tot reteta dumneavoastră. Am înțeles cât de important este să cântărești ceea ce intra în rețetă. Mulțumesc mult și multă sănătate!

  4. Andreea Murariu spune:

    3 intrebari: Daca facem cantitate dubla/tripla, dublam/triplam si cantitatea de otet? Conteaza temperatura albusurilor? Compozitia se poate pastra la frigider/congelator in caz ca nu poate fi coapta imediat? Multumesc. Au iesit delicioase, chiar daca s-au lasat in tava, insa incerc sa gasesc motivul.

  5. Ana-Maria spune:

    Bună, Laura! Te urmăresc de mult timp și te apreciez enorm. Cu ajutorul tău am descoperit ca îmi place sa fac prăjituri, în special cele cu foi coapte pe fundul tăvii. Ma relaxează și am o mare satisfacție cand îmi reușesc. Acum am o întrebare…albusurile pt bezea trebuie sa fie la temperatura camerei? Sau pot fi și reci de la frigider? Exista vreo regula? Mulțumesc și spor la bucătărit în continuare

    • Unii zic că ar trebui musai să fie la temperatura camerei. Eu am folosit de multe ori albușuri scoase direct din frigider, unde le păstram într-un borcan. Nu am sesizat o diferență notabilă.

  6. Stefania spune:

    Rețete delicioase, prezentate clar, pe înțelesul tuturor, felicitări!
    Referitor la bezele, aș face o sugestie, din experienta mea: înainte de a le pune în tavă, eu pun pe locul fiecărei bezele câte o jumătate de nucă, astfel devin si mai delicioase!
    Mult succes în continuare!

  7. Sescu Stela spune:

    Bună ziua.in locul oțetului se poate pune zeama de lămăiie proaspăt stoarsa?

  8. Andra spune:

    Draga Laura, ti-am descoperit pagina acum multi ani si nu stiu daca am comentat vreodata. Nu sunt o mare gospodina, dar sunt ardeleanca si am regasit la tine bunatati pe care le stiam dintotdeauna, dar pentru care nu aveam reteta. Am gasit insa si minunatii pe care nu le stiam si din care m-am inspirat. Imi place cum le prezinti, se simte pasiunea ta. Iti multumesc si iti doresc ca toata bucuria pe care tu o daruiesti sa se intoarca asupra ta mereu.

  9. Iulia spune:

    super reteta , am facut azi dar din pacate cam jumate din ele au crapat…oare de ce ? :(

  10. carina spune:

    Draga Laura,
    Voi incerca aceasta reteta cat de curand, insa maine am alte prioritati: fursecurile cu unt si ciocolata si cornurile pufoase cu rahat.
    Vreau sa iti multumesc din tot sufletul pentru toata munca pe care o depui si toate retetele postate! Sunt retete foarte dragi mie care mi-au starnit interesul de la varsta de 20 ani cand eram anul 1 de la facultate. De atunci mi-am dat seama ca dragostea pentru gatit creste in fiecare zi. Am inceput cu reteta de minioane (reteta pe care am plimbat-o prin toata tara si am primit mereu nota 10) si apoi am continuat cu muuulte altele si mereu, dar mereu mi-au iesit perfect, iar la gust..nu mai am ce sa spun! Se vede ca esti o gospodina banateanca-ardeleanca desavarsita! Eu sunt din Ardeal si pot spune ca majoritatea retelor pe care le-am incercat, chiar ma duc cu gandul la zona in care am crescut si la ‘retetele ca la mama acasa’.
    Imi place blogul tau pentru ca esti foarte sincera in ceea ce postezi, de la povesti, la micile imperfectiuni ale produselor finale, pana la greselile pe care le-ai facut sau pe care le poate face orice gospodina in bucatarie atunci cand prepara ceva.
    Sanatate multa iti doresc si cat mai multa inspiratie in munca!
    Sper sa am timp sa incerc aproape toate retetele si astept cu nerabdare fiecare reteta pe care o postezi!

    • Carina dragă, mulțumesc mult pentru comentariu! Sunt fericită să aflu că ești fidelă blogului meu de atâta timp și mai ales că ți-au fost de folos rețetele mele. Stai pe aproape, sigur vor urma și altele!