Cautare in site
x inchide
prajitura cu crema de cafea ness si blat de bezea cu nuca reteta laura laurentiu prajitura cu cafea reteta prajitura cu foi de bezea reteta

Prăjitură cu cremă de ness și blat de bezea cu nucă

ADVERTORIAL
Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 16.04.2020
4.9
(225)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.9 / 5. Voturi 225

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 comentarii la Prăjitură cu cremă de ness și blat de bezea cu nucă

  1. Dana spune:

    Multumim pentru reteta si pentru prezentarea excelenta!

  2. Adriana spune:

    D-na Laura sunteți specială, vă urmăresc cu drag și în muzică si în rețete. Crema de ness am combinat-o cu blatul de tort cu nucă (pandispanul) ,a ieșit ceva minunat.Am folosit pt.crema margarina noastră antica Unirea pt.creme iar pt.baia de aburi am folosit o ustensilã moștenitã(oala de lapte cu fund dublu) sigur știți despre ce vorbesc, a ieșit totul minunat !Vă mulțumesc!

  3. Ileana spune:

    Felicitari pentru tot, retete,idei, prezentare. Super !
    Numai bine si succes in continuare.
    Copie/paste toate Retetele ! Multumim pentru efort si preocupare, talent si rabdare !

  4. Maria spune:

    V am apreciat prajitura mai devreme…..este perfecta !!!
    Intrebarea mea este: pot să fac foile mai devreme,adică mâine și sâmbătă sa fac crema și sa o asamblez? Sau sa fac crema mai devreme și foile sâmbătă?
    Cum este mai bine? As vrea sa mi ușurez putin munca,având în vedere că mai am si cozonac ,pască de facut tot sâmbătă
    Multumesc anticipat!!
    Paste fericit!!!?

  5. Maria spune:

    Excelenta prajitura!!!
    O voi face pentru masa de Paște!!!
    Multumim pentru rețetele minunate!
    Paste fericit va doresc!!!

  6. Bogdan spune:

    Reteta pentru blat nu contine faina deloc ???

  7. Aura Holmes spune:

    Cea mai buna prajitura :)

  8. Aureliana spune:

    Va rog frumos să-mi spuneți, la ce temperatura ați copt blatul de albuș?
    Multumesc frumos

  9. Iris spune:

    Excelentă rețeta!