Cautare in site
x inchide
blat de tort padispan cu nuca reteta de baza pas cu pas

Blat de tort pandișpan cu nucă – rețetă de bază

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 16.08.2018
4.8
(83)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

4.8 / 5. Voturi 83

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 comentarii la Blat de tort pandișpan cu nucă – rețetă de bază

  1. Onofrei spune:

    Bună ziua, doamna Laura. Deja am făcut acest blat si a ieșit perfect. Am două întrebări. Se poate inlocui nuca cu alune de pădure?Si vă rog să îmi spuneți dacă poate fi păstrat două zile și în ce condiții.Va multumesc frumos!

    • Se poate înlocui nuca cu alune, va ieși ceva de vis!
      Pentru depozitare, asigurați-vă că este bine copt și bine răcit (la temperatura bucătăriei). Puneți blatul într-o cutie de carton, cu capac, și păstrați-l în cămară.

  2. Camelia spune:

    Buna ziua, vreau sa fac blatul acesta, dar am doar o tava cu diametrul de 26 cm. Cum pot modifica tramvaiele astfel încât să iasă un blat suficient de înalt pentru a fi reactionat in 3?
    Multumesc!

  3. Flavius spune:

    Buna, ce crema imi recomandati pentru acest blat? Mersi !

  4. Ligia spune:

    Foarte delicios tortul. L-am facut in combinatie cu crema de vanilie si un jeleu de visine facut dupa (reteta cheesecake cu portocale-jeleu cu portocale). A iesit foarte bun si a fost laudat de toata lumea. Cu retetele tale, nu dau greș niciodată! Felicitari!
    As vrea sa il fac si intr-o forma de 19 cm, oare cum as putea sa adaptez cantitatile la acesta forma?
    Mulțumesc de raspuns.

  5. APOSTOL VIORICA spune:

    GUSTOS SI SATIOS! L-AM FACUT!