Cautare in site
x inchide
minciunele reteta de minciuni prajite uscatele reteta cirighele reteta pas cu pas

Minciunele – uscățele – rețeta veche prezentată pas cu pas

ADVERTORIAL
Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 26.03.2020
Rating
4.9
(139)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(139)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 comentarii la Minciunele – uscățele – rețeta veche prezentată pas cu pas

  1. Calinescu Eugenia spune:

    A spus doamna vasul cu bășicuțe , aburit..citiți cu atentie!

  2. Emilia spune:

    buna ziua .multumim pt reteta. am o intrebare. se poate înlocui romul cu vin alb? mersi

  3. Marie spune:

    multumesc mult pentru retete! am crescut cu mancare buna in Ardeal, am plecat din Romania si de cate ori vrem sa pregatim si sa mancam ceva bun, cautam numele felului de mancare pe care il stiu din copilarie si numele Laura Laurentiu. am facut nenumarate feluri de mancare folosind retetele de pe site ul dumneavoastra. supa cu galusti, ciorba de tarhon cu afumatura, deserturi, undeva ati mentionat Laroussse Gastronomique si de acolo nimic nu a mai fost la fel. am cumparat ultima editie, am citit si editii vechi, am descoperit nenumarate feluri de mancare si ingrediente absolut minunate: bucataria frantuzeasca, medievala, locala elvetiana, scotiana, cartile Pauli etc. o lume nespus de interesanta. bucataria din Ardeal este una din putinele lucruri pe care le am luat cu mine cand am plecat sa imi sadesc radacinile in alt loc care acum se cheama acasa. multumesc mult!

  4. Zenaida spune:

    Va rog sa precizati, am o nedumirire, se fac fara agent de crestere? parca nu pot sa cred ca fac acele basici fara agent de crestere

  5. Oana D spune:

    Foarte buna rețetă! Mulțumesc

  6. Selma spune:

    Buna Laura,
    Sunt o cititoare fidela a blogului tau ,de foarte multi ani.
    Comentarii nu fac,toate imi ies bune de obicei,iar daca nu,de vina este faina ,pentru ca lociesc in SUA si difera de obicei.
    Iti multumesc tot timplu din suflet si ma mindresc cu retetele tale peste tot, acasa, la servici etc.
    Astazi mi-a fost pofta de niste biscuiti la ceaiul de dupa amiaza si am ales reteta de „biscuit cu migdale”
    O minunatie!!!!
    Intrebarea mea este din ce repertoriu fac parte?
    Stiu ca tu ai o colectie bogata , iar eu am fost intotdeauna o mare amatoare de dulciuri banatene.
    Le stimam pur si simplu pe acele gospodine.
    Mult succes in continuare si inca o data multumim ca ne rasfeti in continuare cu cate o reteta chiar si in aceste zile de negura!

  7. Iacob Alexandra spune:

    ceai de hibiscus

  8. Robescu Minodora spune:

    Ceai de hibiscus.

  9. Ceai de hibiscus, alături de minciunele, o bunătate a copilăriei.

  10. Isac Claudia spune:

    Ceai de hibiscus