Cautare in site
x inchide
pierogi, reteta poloneza 1

Pierogi cu carne

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 14.08.2015
5
(10)
V-a plăcut această retetă? Vă rugăm să ne dați o notă!
SARI LA RETETA

Ti-a placut aceasta reteta?

5 / 5. Voturi 10

Fii primul care acorda o nota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 comentarii la Pierogi cu carne

  1. Anca spune:

    In zona Bucovinei se numesc chiroște. Sunt minunate! Merita tot efortul.

  2. Oana Igretiu spune:

    Cred ca sunt grozave aceste pierogi!

    • Laura Laurentiu spune:

      Pai cam sunt! Sunt ele (pierogile) sau ei (pierogii), ca nu ma pot decide?! :)))

      • olga spune:

        In Moldova le numim coltunasi cu carne sau pelimeni, asta din urma fiind denumirea lor originala in limba rusa. Oricum, fie ele coltunasi, pierogi sau pelimeni, sunt delicioase, servite cu smîntîna sau doar cu niste ceapa prajita in ulei, sau unt