Cautare in site
x inchide
dovlecei umpluti cu carne de pui in sos de rosii la cuptor reteta pas cu pas

Dovlecei umpluți cu carne de pui în sos de roșii, la cuptor

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 12.07.2018
Rating
4.9
(46)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(46)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 comentarii la Dovlecei umpluți cu carne de pui în sos de roșii, la cuptor

  1. ionut spune:

    trebuie neaparat taiata coaja
    in timpul de 30 minute cat sta la cuptor, tot ramane semitare,
    ori poate fiert mai mult dovleceii.
    si de mentionat ca trebe o tava mare ; 32×24 ; si asa abia mi-au incaput cele 8 jumatati de vinete (fiecare a avut exact 300 gr)
    sosul de rosii cam acopera gustul celorlalte; data viitoare il fac mai diluat

    per ansamblu o mancare buna

  2. Alisa spune:

    Bună,se poate adăuga cașcaval in loc de parmezan? mulțumesc.?

  3. alexandru spune:

    Arata foarte bine si cred ca e si foarte gustos!

  4. Adina Bungardean spune:

    Dovleceii mei sunt in cuptor in acest moment. E o mancare savuroasa, usoara, de vara pe care familia mea o apreciaza mult si pe care o gatesc deseori. Multumim, Laura Laurentiu, pentru tot ce ne oferiti pe acest blog.

  5. APOSTOL VIORICA spune:

    Foarte buni,deliciosi!