Cautare in site
x inchide
reteta-de-dovlecei-cu-branza-la-cuptor-cu-poze-pas-cu-pas-parmigiana-di-zucchine-reteta

Dovlecei Cu Brânză Și Roșii La Cuptor

Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 25.07.2017
Rating
4.9
(123)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(123)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

22 comentarii la Dovlecei Cu Brânză Și Roșii La Cuptor

  1. Adriana Monica Chis spune:

    Tocmai am terminat de pus in practică o nouă rețetă de pe siteul dvs, ca de obicei foarte reușită. Mi-am permis o modificare pe care o practic și la rețeta cu vinete, anume nu am prăjit dovleceii ci i-am făcut pe gril și apoi i-am stropit cu ulei de măsline. Nu atât pentru calorii cât pentru colecist! Mulțumesc și la cât mai multe rețete împărtășite cu noi.

  2. Mariana spune:

    O mâncare deosebita la fel ca toate preparatele pe care le – am făcut !
    Mulțumesc frumos ! Sunteți o gospodina desăvârșită !!!

  3. Ioana spune:

    F.multa munca,nu stiu daca merita.Dureaza f.mult,mai ales cu dovleceii,cred ca si fara sa pui sare pe ei,sa ii lasi la scurs etc.,etc este buna,multă migaleala!

  4. Oana spune:

    Buna Laura,
    ai incercat vreodata sa congelezi preparatul acesta gata pregatit de pus in cuptor? Am multi dovlecei si putin timp restul anului…m-ar ajuta sa am cateva semi-preparate in congelator pentru o cina rapida.
    Multumesc!

  5. Luminița spune:

    Astăzi am pregătit rețeta de dovlecei cu roșii și brânză la cuptor…un adevărat deliciu!!!! Mulțumesc Laura Laurențiu!

  6. Lucian spune:

    Buna ziua! O intrebare: in loc de prajit dovleceii/vinetele in ulei cu faina, credeti ca daca ii pun pe gratarul de aragaz schimba din gust? Am o problema cu prajelile..:-) De asemenea inspirat din retetele dvs am facut o chestie ( left overs) destul de interesanta…am pus dovlecei, vinete, ceapa rosie si telina pe gratar ( taiate mai generos) , dupa care le-am amestecat cu iaurt si kefir impreuna cu curry…Sare , piper si garam masala. Le-am dat la cuptor vreo 10 min /200 grade, dupa care le-am „fardat” cu branzeturi ramase si rase( ceva ceddar, parmezan, cascaval afumat si un deget de mozarella…si inca 10 min la cuptor…E un gust interesat pt ca branzeturile ramase au aroma puternica iar curry-ul si garam masala le inteteste…

  7. Liliana spune:

    Buna ziua,
    la cum arata merita incercata !
    Dar sunt nedumerita….in descrierea ingredientelor spuneti de vinete…”ulei vegetal pentru prăjit vinetele (cam 300 ml)”, pe care nu le regasesc pe parcursul retetei…este doar o greseala de redactare?
    Mozzarella uscata, o pot inlocui cu cascaval sau cu mozzarella proaspata?
    Multumesc anticipat!

    • Păi în ce s-au prăjit dovleceii, nu în ulei? :) E vorba despre uleiul pentru prăjit. Puteți înlocui brânza cu ce doriți, mozzarella proaspătă va fi mai apătoasă, cașcavalul poate se pretează mai bine!

  8. Irina spune:

    Buna ziua,
    Am doua intrebari va rog. Se poate folosi telemea in loc de mozzarella sau cascaval si doar pe deasupra presarat parmezan? Credeti ca o sa ii schimbe substantial gustul?
    De ce trebuie prajiti sau facuti pe gratar dovleceii? Ii schimba gustul (in rau) daca ar fi simpli?
    Multumesc !

    • Telemeaua nu se topește la cuptor, are un cu totul gust ca mozzarella sau cașcavalul, eu nu aș folosi-o la acest preparat. Faptul că dovleceii sunt prăjiți înainte de gătirea la cuptor dă și gust mai bun dar și o textură îmbunătățită, altfel dovleceii sunt plini de apă.

  9. Dorina Oprea spune:

    Am facut aceasta reteta si are un gust minunat ,i-a placut foarte mult si sotului meu .Excelenta ,multumesc frumos .O sa incerc si cu vinete ,pentru ca ne plac mult si acelea.

  10. Irina spune:

    Absolut delicios! Multumesc frumos pt reteta.

  11. Luiza spune:

    E o nebunie de reteta, pur și simplu delicioasă!

  12. sanda spune:

    Pct.7 este cumva din alta reteta?

  13. Roxana spune:

    Delicios, mulțumim!!!!!

  14. Soso spune:

    Minunat, insa ma gandeec ca poate pt o varianta low fat sa i punem pe grill ce ziceti?