Cautare in site
x inchide
aripioare de pui la cuptor reteta laura laurentiu reteta de aripioare de pui la cuptor crocante si picante foto©Laura Laurentiu

Aripioare de pui la cuptor – crocante și picante

ADVERTORIAL
Reteta de Laura Laurențiu
Adaugata la 16.01.2018
Rating
4.9
(153)
SARI LA RETETA
Rating
4.9
(153)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 comentarii la Aripioare de pui la cuptor – crocante și picante

  1. Roxana spune:

    se poate inlocui otetul balsamic cu otet de vin alb sau de orez? mulțumesc mult

  2. Maria Mona spune:

    Foarte, foarte gustoase! Mai ales glaze-ul acela de la final, delicios! Multumesc pentru retete!!!

  3. Lucica Marcos spune:

    Superba reteta , si toate informatiile clare , pas cu pas. Santeti perfectionnista , nu va lipseste profesionalismul . Mii de multumiri.

  4. Alex spune:

    Ne place mult aceasta reteta dar mi se intampla sa se lipeasca de tava cuptorului chiar si cu foaie de copt.
    Nu am nici trepte nici grade la cuptor..sa fie din cauza ca tin focul prea mic? Daca dau la maxim se ard prea tare.

    • Cred că este vina hârtiei de copt. Când o cumpărați, verificați specificațiile de pe ambalaj, să fie eficientă și la temperaturi mai mari. Există sortimente care merg doar până la 180 de grade, am avut eu însămi niște experiențe de care nici nu vreau să-mi amintesc :))).

  5. Alina Popovici spune:

    Excelenta reteta ! A avut un succes nemaipomenit ! Multumesc.

  6. Mihaela B spune:

    Astăzi de 1 Decembrie am gătit această rețetă de aripioare. Rezultatul este delicios, perfect pot spune, de master chef. Mulțumesc din suflet stimată doamnă Laura Laurențiu. Recomand cu mult drag această rețetă
    ???

  7. Pop Dana spune:

    ?Bună e prima oara când încerc sa comentez și mi-a luat mai mult timp decât am pregătit aripioarele acestea de „lins pe degete”. Am adaptat – o destul de mult, dar au ieșit grozave. Noroc ca citisem un comentariu despre otetul normal în loc de cel balsamic(nu am avut) si am înlocuit cu portocala stoarsa. Nu am avut condimente decât sare, piper, boia, miere, muștar, usturoi, dar au fost suficiente pt gustul nostru. Mulțumesc pt. rețetă!

  8. Feher Ecaterina spune:

    Buna Laura! Daca nu am otet balsamic, pot folosi otet normal?

  9. kcristi spune:

    pai nu ca Gheorghe vrea doar sare si piper si prajite la tigaie ….tipic unui om simplu care nu are nevoie de complicatii …

  10. Gheorghe spune:

    Halal bucatari ! Condimentele propuse de Dvs. se gasesc, poate, la profesionisti, nu intr-o bucatarie romaneasca. Putini gatesc ”ca la restaurant! ”. Auzi : otet balsamic! mustar de dijon ! chilli !, sirop de agave ! De ce nu praf de aripioare de rechin sau copita de zebra africana data pe razatoare ! Ce-oti fi cautand pe net cu asa ceva ?

    • În cel mai prăpădit supermarket ingredientele de pe listă sunt prezente la raft. Dacă nu ați fi atât de obtuz, ați fi ajuns cu lectura mai la vale, unde v-am propus alte câteva maniere de condimentare. Să fiți sănătos.

  11. Service GSM spune:

    Mi-au iesit un piculet cam picante dar foarte bune :)

  12. Lavinia spune:

    Super aripioare! Le am facut si eu astazi si sunt minunate. Multumim, Laura Laurentiu, pentru minunatele tale retete!

  13. Ionela spune:

    Am pregatit duminică ” bunaciunea ” asta de reteta si ne-a încântat papilele gustative .